Een bijzondere reis

Parga & Zagoria & Lefkas

Alle vertrekdata in 2018 | 15 dagen | € 799 p.p.

Het bruisende Parga weet als geen andere plaats velen te bekoren. Na de levendige gezelligheid van het dorp en de mooie stranden in de omgeving is het een natuurrijke verademing om een paar dagen het prachtige achterland te gaan verkennen. De Zagoria heeft een rijkdom aan bergen, kloven en rivieren waar men de tijd makkelijke vergeet. Twee dagen in dit met stilte vervulde, adembenemende gebied maakt uw vakantie zeer bijzonder. Het contrast is enorm en zeker indrukwekkend. Na enkele dagen in de natuur is het wederom genieten van de prachtige kustlijn van Lefkas. Mooie stranden met het meest azuurblauwe water wat u ooit zag in combinatie met lieflijke havenplaatsjes waar het goed toeven is aan de waterkant.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Op zaterdag de vlucht van Amsterdam naar Preveza
Aansluitend de transfer van de luchthaven naar Huize Petrino in Parga (Epiros) voor een verblijf van 6 nachten in een appartement op basis van logies
Op vrijdagochtend ontvangst van de auto voor 3 dagen categorie A (Hyundai i10 of soortgelijk) voor de tocht naar de Zagoria. Deze levert u in bij Huize Zoi op Lefkas op zondagavond.
Hotel Ameliko in Ano Pedina (Zagoria) voor 2 nachten op basis van logies en ontbijt
Op zondag richting Lefkas voor 6 nachten in Huize Zoi in Nikiana in een studio op basis van logies
Op zaterdag de transfer van Huize Zoi naar de luchthaven voor de terugreis naar Nederland.

€ 799 p.p.

Deze prijs is geldig voor alle vertrekdata gedurende seizoen 2018 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen deze reis boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een ander kamertype verblijven, dan kan dat tegen meerprijs. Voor iedere datum zijn er enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.

De prijzen zijn inclusief vlucht, genoemde woningen, 3 dagen autohuur en transfers. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze prijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing.

Aanvragen

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord