Stefanos' bijzondere reis Parga & Zagoria & Lefkas

Mijn land heeft zoveel mooie dingen te bieden, die u misschien niet direct kunt vinden. Daarom heb ik naar mijn eigen idee, en die ik altijd zelf heb willen maken of al eerder in mijn leven gemaakt heb, bijzondere reizen voor u samengesteld.

15 dagen vanaf € 849 p.p.
 • Parga
 • Parga
 • Wine and food restaurant Parga
 • Lefkas, Vasiliki
 • Lefkas, Vasiliki
 • Lefkas, Portokatsiki
 • Lefkas, Nydri
 • Lefkas, Vasiliki
 • Zagoria
 • Zagoria
 • Dorpen van Zagoria
 • Zagoria
/

Bijzondere reis Parga & Zagoria & Lefkas | 15 dagen vanaf € 849 p.p.

Dag 1Zaterdag

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar de luchthaven van Preveza. Het bruisende Parga weet als geen andere plaats velen te bekoren. De boulevard met de vele terrassen en winkeltjes in de achterliggende straten vormen het centrum van gezelligheid. In Parga is het Krioneristrand voor een snelle duik beschikbaar. Liever een dagje met diverse mogelijkheden voor watersport dan is Valtos de plek voor u. Ook kunt u met de boottaxi, of met de auto natuurlijk, naar het strand van Lichnos. Daar is het mogelijk om de gezelligheid op te zoeken of een plekje waar niemand u ziet. Na de levendige gezelligheid van het dorp en de mooie stranden in de omgeving is het een natuurrijke verademing om een paar dagen het prachtige achterland te gaan verkennen.

U verblijft in Huize Pateras in Parga (Epiros) voor 6 overnachtingen op basis van logies.

Dag 7Vrijdag

Op vrijdagochtend ontvangt u de huurauto categorie A (Hyundai i10 of soortgelijk) voor de tocht naar de Zagoria. De Zagoria heeft een rijkdom aan bergen, kloven en rivieren waar men de tijd makkelijke vergeet. De dorpen lijken op te gaan in de omgeving doordat alles is opgebouwd uit de leisteen van de omgeving. Twee dagen in dit met stilte vervulde, adembenemende gebied maakt uw vakantie zeer bijzonder. Het contrast is groot en zeker indrukwekkend.

U overnacht 2 nachten in een hotel in Zagoria op basis van logies en ontbijt.

Dag 9Zondag

Na enkele dagen in de natuur is het wederom genieten van de prachtige kustlijn van Lefkas. Mooie stranden met het meest azuurblauwe water wat u ooit zag in combinatie met lieflijke havenplaatsjes waar het goed toeven is aan de waterkant. Een volta, wandeling, door de stad is hier een uitstekende bezigheid, om vervolgens neer te strijken bij een van de vele tavernes.

Op Lefkas verblijft u 6 nachten in een studio van Huize Zoi in Nikiana op basis van logies. Maandagochtend inlevering huurauto aan autoverhuurder.

Datum
Jun '20
Jul '20
Aug '20
Sep '20
Per persoon
€ 849
€ 849
€ 849
€ 849
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Bovenstaande prijs is inclusief vlucht, 10 kg handbagage, transfer van de luchthaven naar de woning v.v., genoemde woningen en 3 dagen autohuur. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze prijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing. Deze bijzondere reis is op aanvraag. De prijs is geldig voor vertrek iedere zaterdag (vanaf 18/04 t/m 10/10) gedurende het seizoen 2020 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen deze reis boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een ander kamertype verblijven, dan kan dat tegen meerprijs. Voor iedere datum zijn er enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. De reis in omgekeerde volgorde is ook mogelijk. Vol is vol, dus ben er snel bij.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Vertrek iedere zaterdag van Amsterdam naar Preveza (vanaf 18/04 t/m 10/10).
Transfer van de luchthaven naar Huize Pateras in Parga (Epiros) voor 6 overnachtingen op basis van logies.
Op vrijdagochtend ontvangst van de auto voor 3 dagen categorie A (Hyundai i10 of soortgelijk) voor de tocht naar de Zagoria.
2 overnachtingen in een hotel in Zagoria op basis van logies en ontbijt.
Vertrek op zondag naar Lefkas voor een verblijf van 6 overnachtingen in een studio van Huize Zoi in Nikiana op basis van logies.
Maandagochtend inlevering huurauto aan autoverhuurder.
Transfer van Huize Zoi naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland op zaterdag.


Deze reis is ook in omgekeerde volgorde te maken. Dus eerst naar Lefkas, dan naar de Zagoria en vervolgens naar Parga.

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord