Home > Vakanties > Appartementen > Kea > Huize Anemousa

Huize Anemousa

Op een steenworp van Otzias ligt Huize Anemousa. De woningen liggen rondom het zwembad en de eigenaar heeft ze sfeervol ingericht. Hij is veelal aanwezig in de receptie. De verschillende types zijn verdeeld over drie gebouwen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Gezellig verblijf
Sfeervol
Studio type A is voor 2 personen en gelegen op de begane grond en de eerste verdieping. Er is een kitchenette, een eethoek en een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft douche en toilet. Er is een terras of balkon met zitje. Studio type B is voor 2 tot 3 personen. Deze is gelijk aan type A echter met een extra eenpersoonsbed voor de eventuele derde persoon. Studio type C is voor 2 tot 4 personen, gelegen op de begane grond en is iets ruimer dan type A. Hier zijn twee gemetselde banken of een bed en een gemetselde bank voor de eventuele derde en vierde persoon.

Appartement type A is voor 2 tot 4 personen en gelegen op de begane grond. In de woonkamer is een zithoek met een sofa met onderschuifbed, dat dient als slaapplaats voor de eventuele vierde persoon, een decoratieve open haard, een keukenhoek en een eethoek. In de slaapkamer staan een twee- en een eenpersoonsbed. De badkamer heeft douche en toilet.

Appartement type B is voor 4 tot 6 personen en gelegen op de begane grond. Er is een woonkamer met open keuken, een eethoek, een decoratieve open haard en een zithoek van gemetselde banken en een fauteuil die uitgeklapt als slaapplaats dienen voor de eventuele vijfde en zesde persoon. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbedden. Het terras heeft een zitje.

Appartement type C is gelegen op de eerste verdieping en geschikt voor 4 tot 6 personen (inclusief 2 kinderen). De woonkamer beschikt over een uitgebreide keuken, een eethoek een gemetselde hoekbank die kan dienen als slaapplaats de eventuele vijfde en zesde persoon (kinderen). Uiteraard is er een balkon met zitje.

De schoonmaak, het wisselen van de handdoeken en het bedlinnen zijn tweemaal in de week. Huize Anemousa beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi.

In de tuin is een zwembad met apart kinderbadje. Bij het barretje kan men tegen betaling een kopje koffie, gekoeld drankje of een snack bestellen. Tevens is het mogelijk ter plaatse tegen betaling ontbijt te reserveren (exclusief). In de tuin aan de achterzijde is tevens een gemeenschappelijk zitje met een barbecue en voor de allerkleinsten is er een kleine speeltuin. In Otziás is een minimarkt en tevens is er een taverne bij het strand dat zich op 150 meter afstand bevindt. Voor meerdere tavernes en een minimarkt is het op 3 kilometer gelegen Vourkari de dichtstbijzijnde mogelijkheid.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Anemousa op de kaart

Autohuur

Op Kea bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen
Otzias
Kea

Prijzen Huize Anemousa

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

Ontbijt mogelijkOntbijt mogelijk

Bij deze vakantie is er een mogelijkheid tot ontbijt. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten