Home > Vakanties > Appartementen > Kea > Huize Holiday Rooms

Huize Holiday Rooms

Op weg naar de baai van Otzias passeert u Huize Holiday Rooms. De ouders van de eigenaar wonen op de bovenverdieping en zorgen voor de gasten en de tuin. De studio’s en appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen. De eigenaar bezit tevens de taverne aan het strand van Otzias en een barretje in Vourkari.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Centraal gelegen
Ruime appartementen
Studio type A is voor 2 personen en is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het hoofdgebouw. Het beschikt over een tweepersoonsbed en er is een kitchenette. De badkamer heeft douche en toilet. Er is een balkon met zitje.

Studio type B is voor 2 tot 3 personen en gelegen op de eerste verdieping of de begane grond. Er is een keukenhoek, een eethoek, een tweepersoons- en een eenpersoonsbed. De badkamer heeft douche en een toilet. Er is een balkon of terras met zitje.

Het appartement is voor 2 tot 4 personen. Het is gelegen op de eerste verdieping. In de woonkeuken staat een eethoek en een sofa. Er zijn twee slaapkamers waarvan een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft douche en toilet. Het grote terras heeft een zitje.

De suite is vrijstaand en is gelegen op de begane grond. Het is geschikt voor 2 tot 4 personen. In de woonkamer is een keukenhoek, een eethoek en een sofa die uitgeklapt slaapplaats biedt aan de eventuele derde persoon. Voor de eventuele vierde persoon wordt een stretcher bijgeplaatst. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. De badkamer heeft douche en toilet. De suite heeft een eigen tuin met terras en zitje.

Huize Holiday Rooms beschikt over televisie, wifi en airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. De schoonmaak, wisseling van handdoeken en bedlinnen vinden twee keer in de week plaats.

Naar het strand is het 400 meter. Aan het einde van het strand is de taverne van de eigenaar van Huize Holiday Rooms. Tevens is er op het strand een kiosk voor frisdranken. Voor meerdere tavernes en winkels kunt u terecht in Vourkari op 2,5 kilometer.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Holiday Rooms op de kaart

Autohuur

Op Kea bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen
Otzias
Kea

Prijzen Huize Holiday Rooms

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten