Home > Vakanties > Appartementen > Lesbos > Huize Kaliroi

Huize Kaliroi

Deze woning is gelegen in een natuurrijke omgeving aan de rand van Petra. De omringende tuin is gevuld met bloemen en fruitbomen en de eigenaren, de heer Nikos, zijn vrouw Litsa en zijn dochter Elefteria laten hun gasten regelmatig meegenieten van de oogst.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Landelijk gelegen
Gastvrij
Huize Kaliroi is geschakeld gebouwd en bestaat uit een studio type A, twee studio’s type B en een appartement.

Studio type A is geschikt voor 2 personen en heeft een keukenhoek en een tweepersoonsbed. In de badkamer is een douche en toilet. Aan de voorzijde van de studio grenst een terras met zitje.

De studio’s type B zijn ruimer en geschikt voor 2 tot 4 personen en zijn bereikbaar middels enkele treden. De woonkamer beschikt over een sofa die slaapplaats biedt aan de eventuele derde persoon en een open keuken met eethoek. Het woongedeelte is gescheiden van het slaapgedeelte door middel van een lage muur. Het slaapgedeelte heeft een tweepersoonsbed en een extra sofa die als slaapplaats fungeert voor de eventuele vierde persoon. De badkamer beschikt over een douche en toilet. De voor- en achterzijde van de studio's hebben een ruim terras met zitje en ligbedden.

Het appartement is tevens geschikt voor 2 tot 4 personen en bereikbaar middels enkele treden. Het beschikt over een woonkamer met keukenhoek. Tevens staat hier een eethoek en een sofa die slaapplaats biedt aan de eventuele derde persoon. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een extra sofa die uitgeklapt dienst doet als slaapplaats voor de eventuele vierde persoon. De badkamer beschikt over douche en toilet. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een terras. Het ruime terras beschikt over een zitje en ligbedden.

Er is airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, en wifi aanwezig. De schoonmaak en het wisselen van de handdoeken gebeuren driemaal in de week, terwijl het linnengoed twee keer in de week wordt verwisseld.

Huize Kaliroi is gelegen aan de rand van Petra. De eerste tavernes en winkeltjes zijn op 500 meter afstand. Het strand is op 300 meter gelegen.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Huize Kaliroi 360 graden

Huize Kaliroi op de kaart

Autohuur

Op Lesbos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Lesbos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Petra
Lesbos

Prijzen Huize Kaliroi

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 8 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 20 kg voor € 48, 30 kg voor € 68.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten