Home > Vakanties > Appartementen > Lesbos > Huize Kaliroi

Huize Kaliroi

Deze woning is aan de rand van Petra gelegen, in een natuurrijke omgeving. De omringende tuin is gevuld met bloemen en fruitbomen en de eigenaar laat zijn gasten regelmatig meegenieten van de oogst.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Landelijk
Gastvrije eigenaar
Huize Kaliroi is geschakeld gebouwd en bestaat uit een studio type A, een studio type B en twee appartementen.

Studio type A is geschikt voor 2 personen en heeft een keukenhoek en een tweepersoonsbed. In de badkamer is douche en toilet. Aan de voorzijde van de studio grenst een terras met zitje. Aan de zijkant in de tuin is een extra terras met ligbedden voor gebruik van de gasten van deze studio.

Studio type B is geschikt voor 2 tot 4 personen. Deze is gelijk aan de indeling van het appartement, echter met als verschil dat het woon- en slaapgedeelte van elkaar gescheiden zijn door middel van een lage muur.

De appartementen zijn tevens geschikt voor 2 tot 4 personen en bereikbaar middels enkele treden. Ze beschikken over een woonkeuken met keukenhoek. Tevens staat hier een eethoek en een sofa die slaapplaats biedt aan de eventuele vierde persoon. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een extra sofa die uitgeklapt dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. De badkamer beschikt over douche en toilet. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een terras. Het ruime terras beschikt over een zitje en ligbedden.

Er is airconditioning aanwezig, die niet bij de prijs is inbegrepen, en wifi. De schoonmaak en het wisselen van de handdoeken gebeuren driemaal in de week, terwijl het linnengoed twee keer in de week wordt verwisseld.

Huize Kaliroi is gelegen aan de rand van Petra. De eerste tavernes en winkeltjes zijn op 500 meter afstand. Het strand is op 300 meter gelegen.

Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Huize Kaliroi 360 graden

Huize Kaliroi op de kaart

Autohuur

Op Lesbos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Lesbos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Petra
Lesbos

Prijzen Huize Kaliroi

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 8 kg handbagage
  • Exclusief € 30,- boekingskosten en een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief toeristenbelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten