Tussen Woningen Panos en Villa Efi heeft de eigenaar nog twee huizen gebouwd. Huize Fofo bestaat uit twee woningen met in elk twee appartementen voor 2 tot 4 personen en een appartement voor 2 tot 6 personen. Door de ligging tegen de heuvel hebben de 2 tot 4 persoonsappartementen hun ingang aan de achterzijde van het gebouw. De 2 tot 6 persoonsappartementen zijn op de onderverdieping gelegen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Ruime appartementen
Mooie locatie
De appartementen voor 2 tot 4 personen bestaan uit een woonkamer met een keukenhoek en een eethoek. Hier staat tevens een sofa voor de eventuele derde persoon en een fauteuil die uitgeklapt kan worden tot een slaapplaats voor de eventuele vierde persoon. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en de badkamer beschikt over een bad en toilet. De appartementen beschikken over een ruim balkon met zitje.

Beide woningen hebben op de benedenverdieping een ruim 2 tot 6 persoonsappartement. In de woonkamer is een zithoek aanwezig, waarvan de sofa slaapplaats biedt aan de eventuele vijfde persoon. Voor de zesde persoon wordt een stretcher bijgeplaatst. Er is een open keuken met eethoek. In een slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de andere twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche, bad en toilet. Het ruime terras is voorzien van een gezellig zitje.

Huize Fofo beschikt over airconditioning in de woonkamer en in de slaapkamer, die niet bij de prijs is inbegrepen Tevens is er wifi en een televisie. Voor Huize Fofo bevindt zich per woning een zwembad die door middel van een kinderbadje met elkaar verbonden zijn. Vanaf het zwembadterras kijkt men over de heuvels, de baai en de zee.

De schoonmaak van Huize Fofo is tweemaal in de week. Tevens worden dan het linnengoed en de handdoeken verwisseld.

Het strand en de boulevard met tavernes en winkels van Gialova is op 400m afstand. De bushalte is op 350m afstand. De dichtstbijzijnde supermarkt is op 150m afstand.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Video van Huize Fofo

Bekijk Huize Fofo 360 graden

Huize Fofo op de kaart

Autohuur

In Messinia bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

De Peloponnesos leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk
Gialova
Messinia - Peloponnesos

Prijzen Huize Fofo

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Bij deze vakantie krijgen alle kinderen tot 12 jaar op reguliere prijzen 20% kinderkorting. Deze korting wordt pas na het afronden van de online boeking voor u berekend.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten