Home > Vakanties > Appartementen > Milos > Unique Suites

Unique Suites

Deze drie zeer comfortabele suites liggen langs de weg die het centrum van Pollonia verbindt met de wijk waar een aantal appartementen liggen.

Het strand is voor de deur en hier staan enkele comfortabele ligbedden en een hangmat voor de gasten. De eigenaar is vaak aanwezig en vertelt graag meer over het eiland.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Comfort
Aan het strand
De Junior suite is geschikt voor 2 tot 3 personen en beschikt over een woongedeelte met een zithoek waarvan de sofa als slaapplaats dient voor de eventuele derde persoon, een eethoek, een kitchenette en enkele treden hoger een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Aan de voorzijde grenst een terras met zeezicht en aan de achterzijde is een terras dat uitkijkt op de bergen van Milos.

De Deluxe suite is wat groter en is geschikt voor 2 tot 4 personen. Deze beschikt over een woongedeelte met een zithoek met twee sofabanken die als slaapplaats dienen voor de eventuele derde en vierde persoon, een grote eethoek, een kitchenette en enkele treden hoger een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Ook hier aan de voorzijde een terras met zeezicht en aan de achterzijde een terras met zicht op de bergen.

De Premium suite is nog iets ruimer en ook geschikt voor 2 tot 4 personen. Deze beschikt over een woongedeelte met een zithoek met twee sofa’s die dienen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon, eetbar, een kitchenette en enkele treden hoger een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed, twee badkamers met douche en zowel aan de voor- als de achterzijde een terras: voor met zeezicht en achter met bergzicht.

De schoonmaak en de handdoeken/bedlinnenwissel zijn dagelijks. Er zijn badjassen en strandlakens aanwezig, airconditioning is inclusief, er zijn televisie, wifi en een kluisje aanwezig.

Het strand is direct voor de deur. Hier staan voor de gasten ligbedden en een hangmat om te gebruiken. Naar Pollonia is het 200 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Unique Suites op de kaart

Autohuur

Op Milos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk prijzen autohuur

Wandelen

Milos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Pollonia
Milos

Prijzen Unique Suites

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten