Home > Vakanties > Appartementen > Pilion > Palia Damouchari

Palia Damouchari

Tegen de uitlopers van het Pilion-gebergte ligt Huize Palia Damouchari en bestaat uit drie woningen waarin studio’s voor 2 tot 3 personen. Het uitzicht over de baai is prachtig. Ze zijn met zorg ingericht. De rust is een ware oase voor de Griekenlandliefhebber.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Rustig gelegen
Prachtig uitzicht
In iedere woning zijn vier ruime studio’s, verdeeld over twee verdiepingen. In het woongedeelte staat een sofa die tevens dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. Er is een decoratieve open haard, een kitchenette en een twee treden hoger gelegen slaapgedeelte met een tweepersoonsbed. De royale terrassen hebben een zitje en frontaal of zijzeezicht.

De schoonmaak en de wisseling van het bedlinnen en de handdoeken vinden tweemaal per week plaats. Er is airconditioning aanwezig, die bij de prijs is inbegrepen.

De kade van het dorp is op een afstand van 300 meter, terwijl het strand op 150 meter is. Het prachtige strand van Papa Nero is slechts 15 minuten rijden verwijderd.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Palia Damouchari op de kaart

Autohuur

In Pilion bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Pilion leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk
Damouchari
Pilion

Prijzen Palia Damouchari

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten