Home > Vakanties > Appartementen > Serifos > Huize Aigaion

Huize Aigaion

Huize Aigaion ligt ten zuiden van de haven van Livadi en is trapsgewijs tegen een heuvel gebouwd. De in totaal elf appartementen en suites zijn verdeeld over twee gebouwen en bieden een panoramisch uitzicht over de Egeïsche Zee. De inrichting met gebruik van natuurlijke materialen geeft een warme uitstraling.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Uitzicht over zee
Jacuzzi bij de suite
Het appartement voor 2 tot 3 personen beschikt over een woongedeelte dat is voorzien van een kitchenette met een eethoek en een gemetselde bedbank die plaats biedt aan de eventuele derde persoon. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en een toilet. Er is een gemeubileerd terras met zeezicht.

Het appartement voor 2 tot 4 personen beschikt over een woongedeelte dat is voorzien van een kitchenette met een eethoek en twee gemetselde bedbanken die plaats bieden aan de eventuele derde en vierde persoon. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en een toilet. Er is een gemeubileerd terras met zeezicht.

De suite is geschikt voor 2 tot 3 personen. Het woongedeelte is voorzien van een kitchenette met eethoek en een gemetselde bedbank die plaats biedt aan de eventuele derde persoon. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en een toilet. Het terras heeft zeezicht en is voorzien van een zitje en een jacuzzi.

De schoonmaak is dagelijks, bedlinnenwissel en handdoekenwissel is driemaal in de week. De airconditioning is bij de prijs inbegrepen, er is een televisie en wifi. In de tuin zijn barbecuefaciliteiten voor algemeen gebruik.

Huize Aigaion ligt op 500 meter afstand van de havenplaats Livadi met tavernes, cafés en andere faciliteiten. Het strand van Livadakia ligt op 200 meter afstand.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Aigaion op de kaart

Autohuur

Op Serifos bieden wij vakanties aan inclusief een huurauto. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen
Livadi
Serifos

Prijzen Huize Aigaion

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten