Home > Vakanties > Appartementen > Thassos > Huize Mikro Kazaviti

Huize Mikro Kazaviti

Deze woning is gelegen in het gelijknamige dorp en gebouwd volgens oude tradities. De gastvrije eigenaren wonen hier ook. Zij ontvangen u hartelijk en u zult zich in dit dorp als een van de bewoners voelen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Authentiek
Gastvrij verblijf
Er zijn zes sfeervolle appartementen en Ross Holidays beschikt over twee ervan; een op de begane grond bereikbaar via enkele treden en een op de eerste verdieping. Ze zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en comfortabel ingericht. In de ruime woonkamer is een zithoek waarvan de sofa slaapplaats biedt aan de eventuele derde en vierde persoon, een kitchenette en een eethoek. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Het appartement op de eerste verdieping heeft een decoratieve open haard. De badkamer beschikt over douche en toilet. Uiteraard hebben de appartementen een balkon met zitje.

Huize Mikro Kazaviti beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi op het terras. De schoonmaak en de wisseling van het bedlinnen zijn tweemaal in de week, terwijl de handdoeken drie keer in de week worden gewisseld. Aan de voorzijde is een zwembad met rondom een terras met zitjes en enkele ligbedden. U kunt op het terras een drankje of een snack bestellen en ook ontbijt is tegen betaling mogelijk (exclusief).

De dichtstbijzijnde taverne is op 100 meter afstand. Meerdere tavernes bevinden zich op de plateia van het hoger gelegen Megalo Kazaviti op 500 meter afstand. Voor een duik in zee en de boodschappen kunt u terecht in Skala Prinos en Skala Sotiros die op circa 6 kilometer afstand gelegen zijn.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Mikro Kazaviti op de kaart

Autohuur

Op Thassos zit een auto inbegrepen in de prijs. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Het is ook mogelijk om uw auto te upgraden. Maak uw keuze uit verschillende categorieën via de onderstaande link en trek er op uit.

Bekijk de upgradeprijzen

Wandelen

Thassos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Mikro Kazaviti
Thassos

Prijzen Huize Mikro Kazaviti

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

Ontbijt mogelijkOntbijt mogelijk

Bij deze vakantie is er een mogelijkheid tot ontbijt. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Exclusief bootovertocht, indicatieprijs van € 30 tot € 33. Ter plaatse te betalen.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten