Home > Vakanties > Appartementen > West-Kreta > Studios George

Studios George

Studios George ligt in een rustige zijstraat van het dorp Paleochora, niet ver van het Pachia Ammos strand. De dertien studio’s zijn verdeeld over drie verdiepingen. Er heerst een familiaire sfeer. De eigenaren wonen ook in het gebouw en er is een receptie waar zij regelmatig zijn voor vragen of gewoon een gezellig praatje.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Centraal
Gemoedelijk
De studio’s zijn geschikt voor 2 personen en beschikken over twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, een kitchenette, een eethoek, badkamer met douche en toilet en er is een balkon. Enkele studio’s beschikken over drie eenpersoonsbedden en zijn derhalve geschikt voor 3 personen. De prijs hiervoor is op aanvraag bij ons team beschikbaar.


De studio’s beschikken over een kluisje, airconditioning inclusief bij de prijs, televisie en wifi. Op de begane grond is een receptie waar de eigenaren regelmatig aanwezig zijn. De schoonmaak is dagelijks met uitzondering van zondag en de wisseling van handdoeken is driemaal in de week en bedlinnen wordt twee keer per week gewisseld.

De afstand naar het Pachia Ammos strand is 300 meter en u loopt zo vanuit de voordeur naar de hoofdstraat van Paleochora waar diverse tavernes en winkels zijn.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Studios George op de kaart

Autohuur

Paleochora
West-Kreta

Prijzen Studios George

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten