Lybian Mare ligt in een landelijke omgeving op een prachtige locatie met enerzijds de bergen en anderzijds de zee. Er zijn zes studio’s en vier suites, elk met een eigen naam, die allemaal sfeervol en met oog voor detail zijn ingericht. De studio’s liggen enkele treden lager, op de begane grond en de suites liggen op de eerste verdieping. Aan de voorzijde, in de tuin, is een zwembad.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Comfortabel
Mooie ligging
De studio’s zijn geschikt voor 2 personen. Er is een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een kitchenette, eethoek, badkamer met douche en toilet en er is een terras met uitzicht op de tuin en het zwembad. Een enkele studio beschikt over een extra bed waardoor er een derde persoon kan verblijven.

Suite Aphrodite is geschikt voor 2 tot 4 personen. Op de benedenverdieping is een woonkamer met een sofa die uitgeklapt als slaapplaats dient voor de eventuele derde en vierde persoon, een kitchenette, eethoek, badkamer met douche en toilet. De slaapkamer met een tweepersoonsbed is op de bovenverdieping. Op beide verdiepingen is een balkon.

Suite Ariadni is geschikt voor 2 tot 4 personen. Op de benedenverdieping is een woonkamer met een tweepersoonsbed, een kitchenette, eethoek en een badkamer met douche en toilet. Op de bovenverdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en er is een tweede badkamer met douche en toilet. Op beide verdiepingen is een balkon.

Suite Antigone is geschikt voor 2 tot 4 personen. Er is een woonkamer met een sofabank die als slaapplaats dient voor de eventuele derde en vierde persoon, een kitchenette met een eethoek, badkamer met douche en toilet. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Zowel de slaapkamer als de woonkamer hebben een balkon.

Suite Erato is de mastersuite en is geschikt voor 2 tot 6 personen. Op de benedenverdieping is een woonkamer met een sofabank die uitgeklapt dient als slaapplaats voor de eventuele vierde en vijfde persoon, een kitchenette met eethoek, slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Op de verdieping is een tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed en er is een tweede badkamer met douche en toilet. Aan alle kamers grenst een balkon.

Alle studio’s en suites beschikken over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. De schoonmaak is dagelijks en de handdoeken en het bedlinnen worden tweemaal in de week gewisseld. Er is een zwembad in de tuin aan de voorzijde, met rondom een terras met ligbedden. Onder de olijfbomen zijn schaduwrijke plekjes gecreëerd waar u kunt genieten van de tuin. Ook zijn er enkele hangmatten.

Het strand is op 100 meter afstand en Paleochora is op 400 meter afstand van Lybian Mare. De dichtstbijzijnde taverne is op 300 meter.

Tevens staan er druivenranken, sinaasappelbomen
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Libyan Mare op de kaart

Autohuur

Op West-Kreta bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

West-Kreta leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk
Paleochora
West-Kreta

Prijzen Libyan Mare

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

Ontbijt mogelijkOntbijt mogelijk

Bij deze vakantie is er een mogelijkheid tot ontbijt. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten