Huis Pigi

Aan een olijfboomgaard boven Stafilos ligt Huize Pigi. Deze halfvrijstaande woning is in de stijl van het eiland gebouwd en heeft enkele terrassen met schitterend uitzicht. Omringd door olijfbomen zult u hier genieten van de landelijke sfeer. De eigenaar is allervriendelijkst en zal u van dienst zijn als hier vraag naar is.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Huiselijk
Mooi uitzicht
Op de begane grond is een woonkeuken met ruime eethoek. Hier is tevens een badkamer met een douche en toilet. De open trap leidt naar de bovenverdieping waar in de slaapkamer een tweepersoonsbed staat. Alle terrassen bieden een schitterend uitzicht. Op de begane grond is een ruim terras met een zitje. Vanuit de slaapkamer zijn twee terrassen in elkaars verlengde. Uiteraard ook met een zitje en makkelijke stoelen.

Huize Pigi beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. De schoonmaak en de wisseling van het bedlinnen en handdoeken zijn tweemaal per week.

De woning ligt aan de bovengrens van een olijfboomgaard. Het onverharde pad ernaartoe is ongeveer 250 meter en komt langs Huize Kalithea. Het strand is op 300 meter en een trap, terwijl de dichtstbijzijnde taverne op 300 meter gelegen is. Deze is veelal geopend van juni tot september. Een minimarkt vindt u vlak voordat u het dorp in komt rijden op ongeveer een kilometer.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Huize Pigi 360 graden

Huis Pigi op de kaart

Autohuur

Op Skopelos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Skopelos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Stafilos
Skopelos

Prijzen Huis Pigi

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief hotelovernachting in Volos op de eerste en voorlaatste dag.
  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten