Onze Lefkas specialisten helpen u graag verder op weg. Bel ons gerust.

Wandelen op Lefkas

Lefkas leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap Generation Travel hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten.

Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt. Het vervoer aan het begin en het einde van de dag is inclusief bij de prijs. Een gemiddelde tot goede conditie is noodzakelijk om deel te nemen aan deze wandelingen.

Dag 1 Aankomst

Dag 2Rustdag

Dag 3 Nikiana - Kolivata

De route die we vandaag gaan lopen staat bekend als een van de beste paden van Lefkas. We lopen door een prachtig eikenbos en gaan bergopwaarts. Als we omkijken is het een mooi uitzicht over de zee en Skórpios en de andere eilanden. We passeren enkele kerkjes, ondertussen genietend van de overweldigende natuur. De tocht eindigt in het bergdorp Koliváta. Hier is een traditionele kafeníon waar we zullen wachten op de bus om ons terug naar beneden te brengen.
Wandeluren: 3

Dag 4 Desimi - Poros

Een wandeling langs de kust richting het zuiden van Lefkas laat ons vandaag genieten van geweldige uitzichten over zee. De start is in Desimi aan de gelijknamige baai. De kust volgend gaan we langzaam bergopwaarts en bij mooi weer is zelfs Itháki te zien. We lopen om de bergtop Kástro heen en passeren een wachttoren uit de tijd van Alexander de Grote. Daarna valt de blik op het schilderachtig gelegen Póros. Hier eindigt de tocht van vandaag.
Wandeluren: 4,5

Dag 5 Rustdag

Dag 6 Fterno - Lainaki

Vandaag beginnen we hoog en dalen we via een prachtige route af naar de vlakkere omgeving van Vassilikí. Ook tijdens deze wandeling worden we getrakteerd om mooie uitzichten op de bergen van Lefkas. Onderweg stoppen we diverse malen om hiervan te genieten en de prachtige natuur in ons op te nemen. Nadat we even gerust hebben in het dorp Laináki brengt de bus ons weer naar huis.
Wandeluren: 4,5

Dag 7Rustdag


Dag 8Transfer

Transfer naar de luchthaven voor de terugreis naar huis of naar een van de vakantiewoningen of hotels uit ons aanbod voor een verlenging.

28 april12 mei26 mei2 juni8 september15 september29 september
Beschikbaar € 85 Aanbieding € 70 Aanbieding € 70 Beschikbaar € 85 Beschikbaar € 85 Beschikbaar € 85 Beschikbaar € 85
prijs Reguliere prijs
prijs Op aanvraag
prijs Aanbieding
Vol

Algemene voorwaarden wandelen

• Begeleiding door een ervaren, Duits- of Engelstalige gids.
• Prijs per persoon inclusief 3 wandeldagen en transfer van Lefkas-stad, Nikiána, en Lygiá naar beginpunt wandeling en terug.
• Minimum deelname 6, maximum 15 personen. Bij onvoldoende deelname wordt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis geïnformeerd over het niet doorgaan ervan.
• De moeilijkheidsgraad voor elke wandeldag is A tot B.
• De transfertijd heen en terug bedraagt elke dag circa 30-45 minuten.

Volledige voorwaarden wandelen

Interesse?

Wilt u graag gaan wandelen op deze bestemming? Een wandelarrangement op Lefkas boekt u eenvoudig in stap 1 bij het online boeken van een accommodatie op een van de startdata van wandelarrangementen. U kunt ook telefonisch een wandelarrangement boeken of voer onderstaand reserveringsverzoek in.

Reserveringsverzoek

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord