Terug naar Paxos
Home > Paxos > Combinaties met Paxos

Combinaties met Paxos

Het Ionisch gebied van Griekenland leent zich uitstekend voor het zogenaamde eilandhoppen. De eilanden liggen namelijk niet ver van elkaar verwijderd en de bootverbindingen gaan heel regelmatig. Een mooie gelegenheid om de eilanden onderling met elkaar te combineren in één vakantie. Onderstaand geven we u een aantal suggesties.

Paxos en Epiros

Wilt u uw verblijf op Paxos uitbreiden met een vakantie in het veelzijdige Épiros, dan kan dat. Het pittoreske van Paxos is een tegenhanger van de grootsheid van Epiros. Deze twee tegenpolen zijn tevens elkaars aantrekkingspunten. Afhankelijk van bootschema’s kunt u rechtstreeks naar Parga of anders via de route van Igoumenítsa. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer over Epiros Reserveringverzoek Paxos en Epiros

Paxos en Corfú

Ten noorden van Paxos ligt Corfú. Kérkyra, de naam die de Grieken het eiland Corfu geven, heeft bijna alles, aantrekkelijke stranden, een groene natuur, traditionele dorpen en gemoedelijke mensen. Anderzijds zijn er ook drukkere plaatsen met tavernes en diverse terrassen. Men kan zich op dit eiland verliezen in wegen en sporen die leiden naar zowel het verleden als de toekomst. Kijk voor ons aanbod aan accommodaties verder op onze website of in de brochure van Corfú en Paxos.

Meer over Corfú Reserveringverzoek Paxos en Corfú

Paxos en Lefkas

Ten zuiden van Paxos ligt Lefkas. Een eiland met een groen binnenlans. Als natuurliefhebber kunt u hier uw hart ophalen maar Lefkas heeft daarnaast een kustlijn vol met indrukwekkende stranden, zoals Porto Katsiki en Vassiliki. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van een combinatiereis tussen Paxos en Lefkas kunt u contact met ons opnemen.

Meer over Lefkas Reserveringverzoek Paxos en Lefkas

Paxos en Zagoria

Een indrukwekkende combinatie van een klein eiland met mooie stranden en een groot natuurgebied in het binnenland van Griekenland. Zagoria is het noordelijk gebied van Epiros en leent zich uitstekend voor een combinatiereis met Paxos. Niet alleen de natuur is hier prachtig, ook de karakteristieke dorpen zijn een bezoek waard. In dit gebied kunt u zich alleen wanen in de natuur. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze combinatiereis.

Meer over Zagoria Reserveringverzoek Paxos en Zagoria

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten