Onze Paxos specialisten helpen u graag verder op weg. Bel ons gerust.

Combinaties met Paxos

Het Ionisch gebied van Griekenland leent zich uitstekend voor het zogenaamde eilandhoppen. De eilanden liggen namelijk niet ver van elkaar verwijderd en de bootverbindingen gaan heel regelmatig. Een mooie gelegenheid om de eilanden onderling met elkaar te combineren in één vakantie. Onderstaand geven we u een aantal suggesties. Wanneer u meer informatie wilt sturen wij u de betreffende brochure met plezier toe, u kunt deze hier aanvragen.

Paxos en Epiros

Wilt u uw verblijf op Paxos uitbreiden met een vakantie in het veelzijdige Épiros, dan kan dat. Het pittoreske van Paxos is een tegenhanger van de grootsheid van Epiros. Deze twee tegenpolen zijn tevens elkaars aantrekkingspunten. Afhankelijk van bootschema’s kunt u rechtstreeks naar Parga of anders via de route van Igoumenítsa. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer over Epiros Reserveringverzoek Paxos en Epiros

Paxos en Corfú

Ten noorden van Paxos ligt Corfú. Kérkyra, de naam die de Grieken het eiland Corfu geven, heeft bijna alles, aantrekkelijke stranden, een groene natuur, traditionele dorpen en gemoedelijke mensen. Anderzijds zijn er ook drukkere plaatsen met tavernes en diverse terrassen. Men kan zich op dit eiland verliezen in wegen en sporen die leiden naar zowel het verleden als de toekomst. Kijk voor ons aanbod aan accommodaties verder op onze website of in de brochure van Corfú en Paxos.

Meer over Corfú Reserveringverzoek Paxos en Corfú

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord