De 10 mooiste inzendingen fotowedstrijd juli 2021

Voor de fotowedstrijd van juli 2021 zijn veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen hebben wij 10 foto's geselecteerd die we graag in het zonnetje zetten.

Koningspage op Ithaki

Meneer en mevrouw de Vries hebben hun vakantie op Ithaki doorgebracht. In een vlinderstruik aan Skinari Beach pakten zij hun camera erbij om deze vlinder vast te leggen.

Ithaki

Een bezoek aan Mistras

Tijdens zijn vakantie op de Peloponnesos bezocht de heer Beks de ruïnestad Mistras. In het klooster wat hij bezocht is de architectuur van destijds nog goed zichtbaar.

Peloponnesos

Een kleurenpalet op Samos

Meneer en mevrouw Oldenhof hebben een goede tijd gehad op Samos. Het kleurenpalet in een straat in het dorpje Manolates is daarbij niet onopgemerkt gebleven.

Samos

De straatjes van Mani

Over kleurenpaletten gesproken, deze foto past natuurlijk ook keurig in dat rijtje. Mevrouw Raat maakte deze foto tijdens haar bezoek aan Mani op de Peloponnesos.

Peloponnesos

Een plaatje op Kefalonia

Na 16 jaar heeft de heer Beekhuyzen weer eens het prachtige Kefalonia bezocht. Nog altijd kan hij genieten van dit eiland. Wij snappen goed waarom.

Kefalonia

Kerkyra op Corfu

Mevrouw Bogerd heeft naar eigen zeggen een geweldige vakantie gehad op Corfu. In een straatje in Kerkyra heeft zij deze foto gemaakt.

Corfu

Een gedurfd plekje op Corfu

Op het eiland Corfu is de zee eigenlijk altijd dichtbij. Mevrouw Fredriks koos een terrasje uit die wel erg dichtbij de zee is.

Corfu

Een lantaarn op de stadsmuur van Molivos

De heer Verhoeven heeft zijn vakantie doorgebracht op Lesbos. De stad Molivos heeft eigenlijk alles in huis om een goede tijd te hebben op het eiland.

Lesbos

De rust in Exoghi

Exoghi is een dorp op Ithaki dat slechts 4 inwoners telt. Onder het genot van een koud drankje maakten meneer en mevrouw de Jong deze foto.

Ithaki

Het Faneromenis Klooster op Lefkas

Net buiten Lefkas-stad bevindt zich het Faneromenis Klooster. Dit klooster is prachtig gelegen en ook mevrouw Duyck is een bezoek aan dit klooster niet ontschoten.

Lefkas

Wij willen graag iedereen ontzettend bedanken voor de ingestuurde foto's.

Mocht uw foto uitgekozen zijn in deze selectie, dan maakt u aan het eind van het jaar kans op 5 keer een boek en de jaarprijs: een reischeque t.w.v. € 500.

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2021 met Ross Holidays in en maak kans op een van de jaarprijzen!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten