Dierendag 2017

De dag om mooie en bijzondere dieren in het zonnetje te zetten!

Vandaag is het dierendag en daarom zetten wij graag de dieren in het zonnetje die onze gasten tijdens hun vakantie zijn tegengekomen.

Caretta Caretta op Kefalonia

In de haven van Argostoli op Kefalonia, kwam de heer Barth de mascotte van Zakythos tegen, namelijk de bekende Caretta Caretta schildpad.

Caretta Caretta

Wilde paarden op Skyros

Een kudde schapen of af en toe een ezel, die verwacht je tegen te komen tijdens een wandeltocht door het Griekse landschap. Tijdens zijn vakantie op Skyros, kwam de heer Elbers echter een kudde wilde paarden tegen!

Een kleine landschildpad op Pilion

Deze kleine landschildpad werd gesignaleerd door mevrouw van Muiden en meneer Van Dijk op Pilion.

Bijzonder uitzicht op Ithaki

Ons lijkt het best lastig, maar deze flamingo lukte het om urenlang stil te staan in de sprookjesachtige baai van Skinos. Mevrouw Missot legde dit bijzondere tafereel vast tijdens haar vakantie op Ithaki.

De kleine uil op de Peloponnesos

Toen mevrouw Saarloos deze kleine uil een dutje zag doen op een kerkje in Stoupa op de Peloponnesos, kon zij het niet laten om er een foto van te maken.

Zwaluwnest op Zakynthos

Op Zakynthos nam mevrouw Saarloos deze bijzondere foto van het zwaluwnest bij Huize Anemomylos. Zo te zien hebben de jonge vogeltjes trek!

Een kudde schapen op de Peloponnesos

Wie heeft er Google Maps nodig als een kudde schapen je ook de weg kunnen wijzen? Op de Peloponnesos vroeg mevrouw Saarloos de schaapherder om wat advies over welke weg naar Nafplion leidt.

Rusten op het strand van Zuid-Kreta

‘Samen uitrusten’. Wij kunnen ons voorstellen dat dit een bijzonder moment was voor mevrouw Jetten op het strand van Souda, op Zuid-Kreta!

Veiligheid voorop in Zakynthos-stad

Mevrouw Van der Hoorn maakte deze foto in Zakynthos-stad. Deze kat heeft zo te zien goed nagedacht over deze plek. Veiligheid gaat voor alles!

Wandelen door de Botanische tuin

In de Botanische tuin op Kreta zag de heer Huismans hoe deze ezel genoot van het gras én de schaduw die de bladeren hem zo nu en dan boden.

Donkey Rescue op Corfu

De heer Arts bezocht tijdens zijn vakantie het Corfu Donkey Rescue. Deze ezel ziet er blij uit nu hij goed verzorgd wordt en daar worden wij ook vrolijk van!

Lees meer over Donkey Rescue

Onderwaterfoto op Zakynthos

Bij Marathonisi Beach op Zakynthos maakte de heer Markus een prachtige onderwaterfoto van deze kleine vis.

Een bijzonder kopje koffie op de Peloponnesos

Dit is nog eens een bijzondere combinatie: een kopje koffie en een mooie vlinder. Mevrouw Raat heeft kunnen genieten van goed gezelschap in de tuin van Huize Myrto op de Peloponnesos.

Olijvenmuseum op Lefkas

‘Je hoort ze wel, maar je ziet ze niet’. Dit gezegde lijkt wel voor de Cicaden bedacht te zijn. Mevrouw van Dijk had na haar bezoek aan het olijvenmuseum in Syvros op Lefkas echter het geluk dit prachtige insect te mogen bewonderen en te fotograferen.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten