Paros, Antiparos en Serifos!

Onze nieuwe bestemmingen Paros, Antiparos en Serifos zijn onderdeel van de Cycladen. De eilanden hebben moderne plaatsen waarbij tavernes, cafés en winkels in contrast staan met plaatsen waar het traditionele dorpsleven de boventoon voert. Een bezoek aan een van deze eilanden geeft een kijkje in het Cycladen leven van vandaag.

Paros

Paros ligt in het hart van de Egeïsche zee en wordt door de ligging ook wel het Oog van Griekenland genoemd. Gevuld met middeleeuwse dorpjes heeft Paros alle charme en sfeer weten te behouden, hier wordt het gemoedelijke karakter van ooit nog steeds gekoesterd. Het eiland is daarnaast omringd met prachtige stranden waarbij de levendigheid van nu goed weerspiegeld wordt.

Ontdek Paros

Antiparos

Direct naast Paros ligt Antiparos. De totale oppervlakte van dit eiland bedraagt 35 km². Witte huizen in typische Cycladische stijl, charmante steegjes en fijne stranden zijn kenmerkend voor het eiland. Een interessante bezienswaardigheid op Antiparos is een grot met geweldige stalactieten en stalagmieten. Ondanks deze eigenschappen is het eiland onbekend gebleven bij het grote publiek. U kunt hier goed terecht om te ontspannen en te genieten van de zon.

Ontdek Antiparos

Serifos

Serifos is een van de verborgen parels van de Cycladen. Rondom het eiland strekken zich de meest mooie stranden uit met blauwgroene wateren en liefhebbers van een ruig landschap zullen hier onder de indruk zijn. Verkijk u echter niet op wat er allemaal te zien is op het eiland. De dorpen ademen stuk voor stuk een gemoedelijke sfeer uit en zorgen voor een authentieke sfeer.

Ontdek Serifos
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten