Overzicht nieuws
Home > Klantenservice> Kafenion> Nieuws> Samos als garante bestemming

Uitgebreid aanbod op Samos

Na Corfu, was Samos de tweede bestemming waar Ross Holidays gasten ontving. Sinds 1993 besloot eigenaar Stefanos Stefanou om ook vakanties met de speerpunten kleinschaligheid en met een persoonlijk karakter aan te gaan bieden op Samos. Jarenlang was dit een succes en mochten wij veel gasten op dit eiland ontvangen.

Sinds enkele jaren verminderde de belangstelling voor Samos en besloten we het nog wel aan te bieden, maar volgens de formule zoals wij dit hanteren voor de zeer kleinschalige bestemmingen; vluchten en woningen pas te boeken na overleg met luchtvaartmaatschappij en eigenaar accommodatie, inclusief huurauto of transfer en de begeleiding van een Nederlandstalige, telefonische hostess-service, al dan niet ondersteund door een medewerker van ons lokaal agentschap, die actief contact onderhoud met onze gasten.
Vanaf april 2020 bieden wij Samos weer aan volgens de formule inclusief ontvangst door een hostess speciaal voor de gasten van Ross Holidays, transfer, vlucht en woning direct te boeken uit onze eigen voorraad. Voordeel hiervan is behalve de voortdurende aanwezigheid van een hostess op de bestemming, dat de prijzen lager kunnen worden gecalculeerd door een vooraf, zogenaamde garante inkoop van zowel accommodaties als vluchten en een snellere afhandeling van de boeking gerealiseerd kan worden.
Ons aanbod zal u bekend voorkomen, want al sinds vele jaren hebben we een samenwerking met hen. Ook zij zijn blij dat wij weer op een regelmatige basis gasten bij hen zullen onderbrengen.

Als vanouds weer met hostess-service ter plaatse, bustransfer inclusief (deze met een knipoog naar toen) en kleinschalige vakantiewoningen.

De beste weg naar Samos is weer met Ross Holidays!


keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten