Rosanna bij Donkey Rescue Center

Afgelopen zomer is Rosanna, een van onze enthousiaste medewerksters, op Corfu geweest om onder andere onze onlangs geadopteerde ezel Hancy te ontmoeten.

Ezel Hancy

Meteen bij binnenkomst kwam er al een ezel vrolijk naar ons toe lopen. Ze duwde haar kopje tegen onze benen als teken dat ze graag geaaid wilde worden. Het was duidelijk dat ze genoot van alle aandacht en ze bleef dan ook erg lang bij ons hangen. Uiteraard wilden we onze aandacht goed verdelen onder de ezels, dus gingen we door met ons rondje.

Het is erg mooi om te zien hoe de ezels opgevangen en verzorgd worden door het Donkey Rescue Center en alle medewerkers en vrijwilligers daar. Judy, de general manager, vertelt ons vol passie over alle ezels die er wonen en hun verschillende karakters. Je ziet inderdaad duidelijk het verschil tussen de wat brutalere ezels en de verlegen ezels die rustig hun beurt af wachten. Iedere ezel heeft zo zijn eigen persoonlijkheid.

Vanuit mijn ooghoek zag ik de ezel die ons bij binnenkomst zo vrolijk begroette alweer naar ons toe lopen. Ze was vast weer toe aan wat aandacht. Toen we haar ook nog mochten voeren, was ze natuurlijk al helemaal niet meer bij ons weg te slaan.

Judy vertelde ons dat de ezel Hancy heet. Een lieve rustige ezel die, en dat hadden we al gemerkt, erg open staat voor contact. Ze laat zich makkelijk aaien en geniet van alle gasten die een kijkje komen nemen bij het Donkey Rescue Center. We besloten Hancy te adopteren uit naam van Ross Holidays, zodat we er samen met het Donkey Rescue Center voor kunnen zorgen dat we Hancy, en uiteraard haar ezelvriendjes, voldoende eten en andere spullen kunnen geven.

Mocht u op vakantie naar Corfu gaan, dan staat Hancy altijd open voor een aai!

Met vriendelijke groet,
Rosanna Stefanou

Lees meer over Donkey Rescue
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten