Top 5 voor Moederdag

De onderstaande bestemmingen staan hoog op dit lijstje. Wij hebben deze top 5 samengesteld op basis van bestemmingen die een mooie combinatie bieden van levendigheid en 'wat is er te doen? '. Zie hieronder de top 5.

5. Lefkas

Vanwege de gezelligheid van de stad en de levendigheid in de haven staat Lefkas op nummer 5. Lekker bootjes kijken die af en aan varen; je even een miljonair wanen bij het zien van de jachten. Heerlijk wegdromen dus.

Lefkas

4. Epiros, Parga

Parga is altijd leuk. Wat je ook wilt doen, het kan hier allemaal. Gezellig voor een ‘volta’ langs de boulevard om te kijken of gezien te worden, een wandeling in de prachtige omgeving, een tochtje met de boot naar een van de vele strandjes in de buurt, een excursie naar de Acherón-rivier (met kanoën) en zelfs Metéora-kloosters zijn te doen. Een week is hier niet genoeg.

Parga

3. West-Kreta

De gezelligheid van West-Kreta is bij velen favoriet. Zeker met het nieuwe aanbod net voorbij de drukte is de combinatie goed te maken. De rust en de wandelmogelijkheden van Kamisiana en de nabijheid van Chania, een van de mooiste steden van Griekenland.

West-Kreta

2. Andros

Het is even varen om op Andros te komen, maar dan heb je ook wat! Zo uniek en nog zo puur natuur. De terrassen aan de haven zijn bezet met Grieken en het is Grieks wat je hoort om je heen. Zo authentiek en ook zo prettig om er te zijn. De geweldige zandstranden zijn een aanrader!

Andros

1. Samos

Aan de noordkust, tussen twee prachtige baaien met glashelder water in het groene en bergachtige landschap, ligt het schilderachtige vissersdorpje Kokkári. De gezellige boulevard en de terrassen en winkeltjes aan het water bieden plezier voor iedereen.

Samos

Deel met vrienden of reisgenoten