Top 5 voor Moederdag van Lineke

“De onderstaande bestemmingen staan hoog op mijn lijstje. Als ik mocht kiezen waar ik het liefst mijn Moederdag zou vieren met mijn jongens, dan wist ik het wel. Met hen zoek ik altijd die bestemmingen die een mooie combinatie bieden van levendigheid en wat te doen. Zie hier mijn top 5.”

5. Lefkas

Over de vijfde plaats moest ik wel even nadenken. Welke moest ik noemen? Er zijn er zoveel waar ik zondag wel zou willen zijn! Ik ga voor Lefkas. Vanwege de gezelligheid van de stad en de levendigheid in de haven. Lekker bootjes kijken die af en aan varen; je even een miljonair wanen bij het zien van de jachten. Heerlijk wegdromen dus.

4. Épiros, Parga

Parga is altijd leuk. Wat je ook wilt doen, het kan hier allemaal. Gezellig voor een ‘volta’ langs de boulevard om te kijken of gezien te worden, een wandeling in de prachtige omgeving, een tochtje met de boot naar een van de vele strandjes in de buurt, een excursie naar de Acherón-rivier (met kanoën) en zelfs Metéora-kloosters zijn te doen. Een week is hier niet genoeg.

3. West-Kreta

De gezelligheid van West-Kreta is favoriet, zowel bij mij als bij de jongens. Zeker met het nieuwe aanbod net voorbij de drukte is de combinatie die wij plezierig vinden, goed te maken. De rust en de wandelmogelijkheden van Kamisianá en de nabijheid van Chaniá, een van de mooiste steden van Griekenland.

2. Andros

Het is even varen om op Andros te komen, maar dan heb je ook wat! Zo uniek en nog zo puur natuur. De terrassen aan de haven zijn bezet met Grieken en het is Grieks wat je hoort om je heen. Geweldig! Zo authentiek en ook zo prettig om te zijn. De geweldige zandstranden zijn een aanrader!

1. Samos

Op Samos ben ik het liefst in Kokkári. De gezellige boulevard en de terrassen en winkeltjes weten ook mijn zonen te boeien. We wandelen door het mooie achterland en eindigen dan vaak op een van de gezellige terrassen aan het water.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord