Top 5 mooiste balkonuitzichten van Ilse

Ilse is een van onze reserveringsmedewerksters. Gedurende de laatste jaren heeft zij al heel wat bestemmingen uit ons aanbod bezocht. Ze kwam op diverse bijzondere plekken en genoot daar van de prachtigste uitzichten. De een nog mooier dan de ander. Daarom heeft zij hieronder voor u haar top 5 van vakantiewoningen met het mooiste balkonuitzicht samengesteld. Als u ons belt, kunt u haar zomaar aan de telefoon krijgen!

5. Huize Anna, Kefaloniá

Komend seizoen nieuw in het aanbod opgenomen is Huize Anna in Karavómilos op Kefaloniá. En niet voor niets is deze woning toegevoegd. In Huize Anna is het genieten geblazen van het uitzicht. De helderblauwe zee strekt zich hier voor je uit, met de bergen op de achtergrond en het strand praktisch pal voor de deur. Wat een heerlijk plekje!

4. Huize Ktíma me Théa, Pelopónnesos

Ktíma me Théa betekent landgoed met uitzicht en die naam doet deze vakantiewoning zeker eer aan. Het is een prachtige plek. Bijzonder vond ik ook de zonsondergangen, die de zee laten glinsteren en de mooiste kleuren werpen over de omgeving.

3. Huize Balís, Corfú

Huize Balís is met recht een bijzondere vakantiewoning. Het mooie uitzicht komt hier in drievoud, want vanaf zowel de patio als de twee balkons van deze accommodatie kijk je prachtig uit over de hellingen van de omgeving van Chlomós en de zee. En hoe hoger op je het zoekt, hoe weidser het uitzicht wordt.

2. Huize Ánemos, Andros

Het ultieme vakantiegevoel; een boek lezen op het balkon van Huize Ánemos en dan af en toe een blik werpen op de prachtige baai van Stivári. De zee lijkt hier eindeloos en je kunt dan ook niets anders dan lekker wegdromen als je hier zit.

1. Villa Ortansía, Pílion

Dat Pílion een unieke combinatie van bergen en zee heeft, wordt meteen duidelijk als je op het balkon van Villa Ortansía zit. Maar ook vanaf het terras of vanuit het zwembad blijft het panoramische uitzicht over Miliés, de Pagasitische Golf en in de verte het vasteland keer op keer verbazen.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord