Top 5 mooiste balkonuitzichten

Een van de mooiste aspecten van een vakantie in Griekenland zijn de prachtige vergezichten. De een nog mooier dan de ander. Een vakantie is al helemaal compleet als u hiervan kunt genieten, vanaf uw eigen balkon. Welk uitzicht vindt u het mooist?

5. Huize Anna, Kefaloniá

Komend seizoen nieuw in het aanbod opgenomen is Huize Anna in Karavómilos op Kefaloniá. En niet voor niets is deze woning toegevoegd. In Huize Anna is het genieten geblazen van het uitzicht. De helderblauwe zee strekt zich hier voor je uit, met de bergen op de achtergrond en het strand praktisch pal voor de deur. Wat een heerlijk plekje!

4. Huize Ktíma me Théa, Pelopónnesos

Ktíma me Théa betekent landgoed met uitzicht en die naam doet deze vakantiewoning zeker eer aan. Het is een prachtige plek. Vooral de zonsondergang die de zee laat glinsteren en de mooiste kleuren werpt over de omgeving is bijzonder en heerlijk om naar te kijken.

3. Huize Balís, Corfú

Huize Balís is met recht een bijzondere vakantiewoning. Het mooie uitzicht komt hier in drievoud, want vanaf zowel de patio als de twee balkons van deze accommodatie kijk je prachtig uit over de hellingen van de omgeving van Chlomós en de zee. En hoe hoger op je het zoekt, hoe weidser het uitzicht wordt.

2. Huize Ánemos, Andros

Het ultieme vakantiegevoel; een boek lezen op het balkon van Huize Ánemos en dan af en toe een blik werpen op de prachtige baai van Stivári. De zee lijkt hier eindeloos en je kunt dan ook niets anders dan lekker wegdromen als je hier zit.

1. Villa Ortansía, Pílion

Dat Pílion een unieke combinatie van bergen en zee heeft, wordt meteen duidelijk als je op het balkon van Villa Ortansía zit. Maar ook vanaf het terras of vanuit het zwembad blijft het panoramische uitzicht over Miliés, de Pagasitische Golf en in de verte het vasteland keer op keer verbazen.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord