6 mooie balkonuitzichten

Een van de mooiste aspecten van een vakantie in Griekenland zijn de prachtige vergezichten. De een nog mooier dan de ander. Een vakantie is al helemaal compleet als u hiervan kunt genieten, vanaf uw eigen balkon. Welk uitzicht vindt u het mooist?

Paxos View Studio's, Epiros

Meer heeft een mens toch niet nodig?! Wakker worden met uitzicht op de Ionische Zee en in de verte het eiland Paxos. Waar u maar kijkt overheersen het blauw van de zee en het groen van de cipressen en pijnbomen. Een balkon om op weg te dromen.

Paxos View Studio's

Huize Anna, Kefalonia

Niet voor niets maakt deze woning in Karavomilos deel uit van ons aanbod op Kefalonia. In Huize Anna is het genieten geblazen van het uitzicht. De helderblauwe zee strekt zich hier voor je uit, met de bergen op de achtergrond en het strand praktisch pal voor de deur. Wat een heerlijk plekje!

Huize Anna

Huize Ktima me Thea, Peloponnesos

Deze vakantiewoning doet zijn naam zeker eer aan. Ktima met Thea betekent in het Grieks namelijk landgoed met uitzicht. Vanaf uw balkon kijkt u hier uit over de glinsterende baai van Messinia. Het schouwspel van de warme kleurenexplosie waarmee de zon in zee ondergaat, heeft al menig gast een paar mooie geluksmomentjes opgeleverd.

Huize Ktima me Thea

Huize Odyssey, Ithaki

Door de ligging tegen een heuvel heeft u in Huize Odyssey een schitterend uitzicht over de baai van Vathi. Met een frappé op het balkon, turen naar de bootjes in de haven. Een beter vakantiegevoel kunnen wij ons niet indenken.

Huize Odyssey

Huis Rodi, Lesbos

Het uitzicht vanaf uw balkon in Huis Rodi laat er geen twijfel over bestaan: hier bent u Griekenland! Lieflijke bergtoppen in de omgeving van Molivos met in de omgeving enkele traditionele huizen vormen een prachtig Grieks plaatje wat nooit verveelt.

Huis Rodi

Villa Ortansia, Pilion

Dat Pilion een unieke combinatie van bergen en zee heeft, wordt meteen duidelijk als je op het balkon van Villa Ortansia zit. Maar ook vanaf het terras of vanuit het zwembad blijft het panoramische uitzicht over Milies, de Pagasitische Golf en in de verte het vasteland keer op keer verbazen.

Villa Ortansia

Deel met vrienden of reisgenoten