Top 5 mooiste balkonuitzichten

Een van de mooiste aspecten van een vakantie in Griekenland zijn de prachtige vergezichten. De een nog mooier dan de ander. Een vakantie is al helemaal compleet als u hiervan kunt genieten, vanaf uw eigen balkon. Welk uitzicht vindt u het mooist?

5. Huize Anna, Kefalonia

Komend seizoen nieuw in het aanbod opgenomen is Huize Anna in Karavómilos op Kefaloniá. En niet voor niets is deze woning toegevoegd. In Huize Anna is het genieten geblazen van het uitzicht. De helderblauwe zee strekt zich hier voor je uit, met de bergen op de achtergrond en het strand praktisch pal voor de deur. Wat een heerlijk plekje!

Huize Anna

4. Huize Ktima me Thea, Peloponnesos

Ktima me Thea betekent landgoed met uitzicht en die naam doet deze vakantiewoning zeker eer aan. Het is een prachtige plek. Vooral de zonsondergang die de zee laat glinsteren en de mooiste kleuren werpt over de omgeving is bijzonder en heerlijk om naar te kijken.

Huize Ktima me Thea

3. Huize Odyssey, Ithaki

Huize Odyssey ligt tegen de helling en heeft vanaf het balkon een schitterend uitzicht over de baai van Vathi. Met een frappe op het balkon, turen naar de bootjes in de haven. Een beter vakantiegevoel kunnen wij ons niet indenken.

Huize Odyssey

2. Vlicho Bay Studio's, Lefkas

Het ultieme vakantiegevoel; een boek lezen op het balkon van Vlicho Bay Studio's en dan af en toe een blik werpen op de prachtige baai. De zee lijkt hier eindeloos en je kunt dan ook niets anders dan lekker wegdromen als je hier zit.

Vlicho Bay Studio's

1. Villa Ortansia, Pilion

Dat Pilion een unieke combinatie van bergen en zee heeft, wordt meteen duidelijk als je op het balkon van Villa Ortansia zit. Maar ook vanaf het terras of vanuit het zwembad blijft het panoramische uitzicht over Milies, de Pagasitische Golf en in de verte het vasteland keer op keer verbazen.

Villa Ortansia

Deel met vrienden of reisgenoten