Huize Imelda is gelegen op een steile heuvel met een prachtig uitzicht op Stoupa. Het is ongeveer 15-20 minuten lopen naar het centrum en een kleine 10 minuten naar Kalogria beach, de terugweg is iets langer. Alle studio's kijken uit over de baai van Stoupa. Vanwege de steile heuvel is Huize Imelda niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
In een groene omgeving
In de studio’s staat een tweepersoonsbed. Er is een kitchenette met een eethoek. De badkamer is voorzien van douche en toilet. Alle studio’s hebben een ruim balkon met een weids uitzicht over Stoupa.

Tweemaal per week wordt er schoongemaakt en dan vindt ook de wisseling van het linnengoed en de handdoeken plaats. De airconditioning is inbegrepen.

Een supermarkt is op 100 meter afstand van Huize Imelda en de baai van Stoupa met diverse tavernes en winkels, bereikt u na ongeveer 750 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Imelda op de kaart

Autohuur

In Messinia bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

De Peloponnesos leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk
Stoupa
Messinia - Peloponnesos

Prijzen Huize Imelda

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 40, 20 kg voor € 50, 25 kg voor € 60.
  • Bij deze vakantie krijgen alle kinderen tot 12 jaar op reguliere prijzen 20% kinderkorting. Deze korting wordt pas na het afronden van de online boeking voor u berekend.
  • Exclusief € 30,- boekingskosten en een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief toeristenbelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten