Een bijzondere reis

Deze bijzondere reis geeft u de mogelijkheid om veel te zien zonder al te veel uw koffers in en uit te pakken. Vanuit Argolis kunt u niet alleen het Kanaal van Korinthos en Epidavros bezoeken, maar ook genieten van de mooie stranden.

 • Zakynthos-stad
 • Zakynthos-stad
 • Zakynthos-stad
 • Athene
 • Athene
 • Epidavros
 • Epidavros
 • Epidavros
 • Nafplion
 • Nafplion
 • Zakynthos
 • Zakynthos, Daphne Beach
/

€ 949,- p.p

Bovenstaande prijs is inclusief vluchten, woningen en transfers. De bootovertocht is niet bij de prijs inbegrepen en kan door ons voor u geregeld worden. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze actieprijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing.

Bijzondere reis Zakynthos, Delfi, Athene & Argolis € 949 ,- p.p.

Alle vertrekdata 2020, vanaf 18/04 t/m 26/09 | 15 dagen

Ik hou van een uitdaging en behalve een mooie tijd op Zakynthos, wil ik ook graag wat zien. Natuurlijk kan ik mooie wandelingen maken op Zakynthos en is de stad een interessant punt. Maar aan de overkant lonkt het vasteland met al zijn bezienswaardigheden. Wat mis ik als ik daar niet heen zou gaan. Dit is wat in mijn hoofd speelde en toen ik daar was, merkte ik hoe goed het vasteland te doorkruisen viel. Dus waarom niet een combinatie gemaakt van Zakynthos met de bezienswaardigheden van het vasteland? Zie hier en een nieuwe bijzondere reis van Stefanos is geboren. U maakt een trip over het vasteland zonder al te veel te rijden. Want u blijft een aantal nachten in Argolis waar u vanuit uw vakantiewoning een aantal bezoeken kunt brengen aan bijvoorbeeld Epidavros, het Kanaal van Kortinthos, Argos, Mycene en zelfs met de boot naar het voor de kust gelegen Hydra, Spetses of Poros.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Vertrek iedere zaterdag van Amsterdam naar Zakynthos (vanaf 18/04 t/m 26/09)
Ontvangst van de huurauto categorie A ( Fiat Panda of soortgelijk) voor 8 dagen en vertrek met de boot (niet bij de prijs inbegrepen) naar het vasteland.
Het eerste doel is Delfi waar u overnacht in een tweepersoonskamer met douche en toilet op basis van logies en ontbijt (zaterdagnacht)
Op zondag rijdt u naar Athene waar u overnacht in een tweepersoonskamer met douche en toilet op basis van logies en ontbijt (zondagnacht)
Vanaf maandag verblijf u voor 5 nachten in een studio in Huize Sunny Garden in Nea Epidavros.
Op zaterdag rijdt u terug naar Zakynthos met eventueel een bezoek aan Olympia en aansluitende de boot naar Zakynthos (niet bij de prijs inbegrepen)
7 nachten in een studio van Huize Katerina op basis van logies
Op zondag levert u de auto weer. Wilt u de auto langer gebruiken dan geven wij u hier graag de prijs van door.
Op de laatste zaterdag met de transfer mee naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland.


Deze prijs is geldig voor de genoemde vertrekdata (vanaf 18/04 t/m 26/09) gedurende 2020 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen deze reis boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een ander kamertype verblijven, dan kan dat tegen meerprijs. Voor iedere datum zijn er enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.

Aanvragen

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord