Bij de binnenkomst in het vissersplaatsje Steni Vala valt al snel het oog op Albatros. Deze vier geschakelde woningen zijn ruim opgezet en worden omringd door een tuin. In de zomermaanden woont de eigenaar achter de woningen en onderhoudt dan de tuin en de woningen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Dichtbij strand
Comfortabel
De woningen zijn twee aan twee geschakeld en elk geschikt voor 2 tot 3 personen. In de woonkamer staat een sofabank met onderschuifbed die tevens als slaapplaats dient voor de eventuele derde persoon. Er is een open keuken en een eethoek. Tevens is er een apart toilet. De trap leidt naar de eerste verdieping waar zich een open slaapkamer bevindt met een tweepersoonsbed. Hier is de badkamer met douche en toilet. Aan de slaapkamer grenst een balkon met zitje en met onderbroken zeezicht. Op de begane grond is aan de voorzijde een terrasje.

Albatros heeft airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, en televisie. De schoonmaak, wisseling van handdoeken en bedlinnen is twee keer in de week.

Het strand is op nog geen 100 meter, terwijl een taverne en minimarkt al op 70 meter zijn.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Albatros 360 graden

Albatros op de kaart

Autohuur

Op Alonissos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Alonissos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Steni Vala
Alonissos

Prijzen Albatros

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Inclusief hotelovernachting in Volos op de eerste en voorlaatste dag.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten