Home > Vakanties > Appartementen > Andros > Huize Arni

Huize Arni

Aan dezelfde kant van Batsi als Huize Skrekos, op een heuvel in een rustige omgeving, ligt Huize Arni aan een door bomen omzoomd straatje. Het speels gebouwde Huize Arni bevat enkele studio’s en appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Ross Holidays heeft de beschikking over drie studio’s en een appartement. Op de eerste verdieping is een gezamenlijk terras en een receptie. De eigenaren wonen in Huize Arni en zorgen met plezier voor hun gasten.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Gastvrije eigenaren
Sfeervol
De sfeervolle inrichting van de woningen zorgt direct bij binnenkomst voor een aangenaam gevoel. Een studio is geschikt voor 2 personen en is gelegen op de tweede verdieping. Er staat een tweepersoonsbed en er is een kitchenette met eethoek. De badkamer beschikt over een zitbad en toilet. Op het grote balkon staat een zitje en er is uitzicht over de groene omgeving, het dorp en de baai van Batsi.

Twee studio’s geschikt voor 2 personen zijn gelegen op de begane grond. Er is een door een laag muurtje afgescheiden keukengedeelte, er staan twee eenpersoonsbedden, een eethoek en een sofabank die tevens dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. Er is een terras aan de voorzijde met zitje.

Het appartement voor 2 tot 4 personen, is gelegen op de tweede verdieping, naast de studio. Er is een woonkamer met open keuken, een eethoek en twee gemetselde banken die dienst doen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon. In de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een zitbad en toilet. Vanuit de slaapkamer komt men op het ruime balkon dat ook hier uitzicht heeft op de groene omgeving, het dorp en de baai van Batsi.

Zowel de studio’s als het appartement hebben een televisie en er is airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. Huize Arni beschikt tevens over wifi.

De schoonmaak, wisseling van bedlinnen en handdoeken gebeuren tweemaal per week.

Het zandstrand van Batsi ligt op 100 meter afstand. Op 200 meter afstand is een minimarkt en al snel komt u de bij eerste tavernes van het dorp.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Arni op de kaart

Autohuur

Op Andros bieden wij vakanties aan inclusief een huurauto. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen

Wandelen

Andros kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Batsi
Andros

Prijzen Huize Arni

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten