Home > Vakanties > Appartementen > Andros > Huize Ioanna

Huize Ioanna

In een landelijke omgeving, door de tuin van een rustig straatje gescheiden, ligt Huize Ioanna. De eigenaren Nikos en Ioánna wonen tevens hier en zorgen met plezier voor hun gasten. Huize Ioanna is centraal gelegen ten opzichte van de haven en het strand.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Aan de rand van Batsi
Huiselijk
Ross Holidays beschikt over twee studio’s en drie appartementen. De studio’s zijn gelegen op de eerste verdieping en geschikt voor 2 tot 3 personen met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Er is een kitchenette, een eethoek en een sofa die tevens slaapplaats biedt aan de eventuele derde persoon. De badkamer heeft douche en toilet. Er is een ruim balkon met een zitje.

Twee appartementen zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en liggen op de begane grond aan de voorzijde. Er is een woonkeuken met kitchenette, een eethoek en een sofabank die dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In een van de appartementen staat de sofa in de slaapkamer. De badkamer heeft een douche en een toilet. Er is een balkon met zitje.

Een appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen en ligt aan de zijkant van de woning. Dit is qua inrichting gelijk aan het 2 tot 3 persoonsappartement, echter met een iets ruimere woonkeuken waar twee sofabanken staan die tevens dienen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon.

De studio’s en appartementen hebben televisie en beschikken over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. Aan de zijkant van Huize Ioanna is een terras met een barbecue voor gemeenschappelijk gebruik, waar tevens wifi is.

Tweemaal per week wordt er schoongemaakt en het bedlinnen vervangen. Drie keer in de week is er een wissel van de handdoeken.

Naar het strand van Batsi is het 200 meter, de boulevard met winkels en tavernes is hier ook. Een supermarkt is ook op 200 meter afstand van Huize Ioanna.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Ioanna op de kaart

Autohuur

Op Andros bieden wij vakanties aan inclusief een huurauto. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen

Wandelen

Andros kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Batsi
Andros

Prijzen Huize Ioanna

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten