Home > Vakanties > Appartementen > Chios > Evangelia Appartementen

Evangelia Appartementen

Evangelia Appartementen is gelegen aan een hellend, betonnen pad op slechts 100 meter afstand van de zee. De appartementen zijn fris en kleurig ingericht en verdeeld over drie verdiepingen. Evangelia Appartementen beschikt over negen appartementen waar wij er acht van opgenomen hebben in ons aanbod.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Centrale ligging
Ruime appartementen
De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Ze zijn verdeeld over de begane grond, de eerste en de tweede verdieping. Ze zijn identiek ingericht met uitzondering van de appartementen op de begane grond (type B). Deze zijn wat groter van oppervlakte zodat de woonkamer hier wat ruimer is.

De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken en eethoek. Er staan een sofa die uitgeklapt slaapplaats biedt aan de eventuele derde persoon en een fauteuil die dienst kan doen als bed voor een kind. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over douche en toilet. De appartementen type B zijn gelegen op de begane grond en hebben een terras voorzien van een zitje. De appartementen type A zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping beschikken over een balkon met zeezicht. Twee hiervan hebben het balkon aan de zijkant met zijzeezicht. Uiteraard ontbreken de zitjes ook hier niet. Alle appartementen beschikken over televisie, wifi en airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen.

Schoonmaak en wisseling van het linnengoed en de handdoeken is twee keer per week.

De zee is op slechts 100 meter en het centrum van Karfas ligt op 300 meter.

Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Evangelia Appartementen 360 graden

Evangelia Appartementen op de kaart

Autohuur

Op Chios bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Chios kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Karfas
Chios

Prijzen Evangelia Appartementen

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten