Home > Vakanties > Appartementen > Chios > Huize Fani

Huize Fani

Deze woning is uniek gelegen op slechts een steenworp van het strand van Komi. De eigenaar bouwde de woning onlangs en besloot ze aan te bieden aan de gasten van Ross Holidays. Wij hebben hier twee appartementen tot onze beschikking, die door de eigenaar Ody en Mat zijn genoemd.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Sfeervol
Ruim
De appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping. Door de ligging grenst de achterzijde aan de begane grond. Appartement Ody is geschikt voor 2 tot 4 personen. Er is een woonkamer met sofa die tevens uitgeklapt kan worden als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon, een kitchenette en een eethoek. De slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft douche en toilet. Appartement Ody heeft een groot terras met zitjes en een barbecue. Tevens is er een balkon met zitje.

Appartement Mat is tevens geschikt voor 2 tot 4 personen. De woonkamer heeft ook hier een sofa die uitgeklapt slaapplaats biedt aan de eventuele derde en vierde persoon, een kitchenette, een eethoek en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over douche en toilet. Appartement Mat heeft een ruim balkon met zitje dat uitkijkt op de bergen van de omgeving en heeft zijzeezicht.

Huize Fani beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. De schoonmaak en de wisseling van het bedlinnen en de handdoeken vinden tweemaal in de week plaats.

Huize Fani wordt slechts door de duinen en de weg naar het strand van de zee gescheiden. Komi met een gezellige kade en het strand zijn op slechts 75 meter van Huize Fani gelegen.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Huize Fani 360 graden

Huize Fani op de kaart

Autohuur

Op Chios bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Chios kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Komi
Chios

Prijzen Huize Fani

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten