Home > Vakanties > Appartementen > Ithaki > Huize Lykithes

Huize Lykithes

Via een smalle weg bereikt u Huize Lykithes, dat tegen de heuvels van Vathi gelegen is. Vanuit hier heeft men een prachtig uitzicht over Vathi en de baai. Het geheel ligt in een omgeving van olijfboomgaarden en statige cipressen. Het huis bestaat uit drie verdiepingen, waar Ross Holidays op de begane grond twee studio’s heeft gecontracteerd. Op de bovenste verdieping wonen de eigenaren Spiros en Loula Kostiri. Beiden zijn in Zuid-Afrika geboren en op jonge leeftijd teruggekeerd naar het geboorte-eiland van hun ouders.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Prachtig uitzicht
Gastvrij
De studio’s bieden plaats aan 2 tot 3 personen. De woonkamer is voorzien van een sofa die dienst doet als slaapplaats voor de derde persoon. Tevens is hier een kitchenette. Het slaapgedeelte is door een smal muurtje afgescheiden van de woonkamer en er staan twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over douche en toilet. Aan de voorzijde is een terras met zitje. De studio’s beschikken over televisie, wifi en airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. Op een hoger niveau is een barbecueplaats met een zitje onder een pergola voor gezamenlijk gebruik van alle gasten. Ook daar heeft u een prachtig uitzicht over de haven.

De schoonmaak en wisseling van linnengoed vinden twee keer per week plaats. De wisseling van de handdoeken is driemaal per week.

De afstand naar Vathi is 500 meter via een pad met treden. Het dichtstbijzijnde strand is Loutsa en ligt op ongeveer 1500 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Video van Huize Lykithes

Bekijk Huize Lykithes 360 graden

Huize Lykithes op de kaart

Autohuur

Op Ithaki bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Ithaki kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Vathi
Ithaki

Prijzen Huize Lykithes

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Bij deze vakantie krijgen alle kinderen tot 12 jaar op reguliere prijzen 20% kinderkorting. Deze korting wordt pas na het afronden van de online boeking voor u berekend.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten