Huize Alikaki

Boven Aliki, op een heuvel in een weidse omgeving, liggen de drie studio’s van Alikaki. Ze zijn voorzien van een ruim terras waar u kunt genieten van het uitzicht over de omgeving met erachter de zee. En wat te denken van de kleurrijke zonsondergangen die zich hier afspelen? De sfeervolle inrichting laat u direct thuis voelen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Fikiada is een studio en is geschikt voor 2 personen. Het is de meest intieme van de drie studio’s en beschikt over een tweepersoonsbed, een fauteuil, een kitchenette en een open badkamer met douche en toilet. Er is een terras met uitzicht over de omgeving en daarachter de zee.

Faros is een studio geschikt voor 2 tot 3 personen. Het beschikt over een tweepersoonsbed, een fauteuil die uitgeklapt als slaapplaats dient voor de eventuele derde persoon, een kitchenette, een badkamer met douche en toilet en aan de voorzijde is een groot terras met uitzicht over de omgeving en de zee.

Mersini is een appartement dat geschikt is voor 2 tot 4 personen en een kind tot 12 jaar. Het beschikt over een woonkamer met een zithoek waarvan de sofa uitgeklapt slaapplaats biedt aan de eventuele derde en vierde persoon en een fauteuil die uitgeklapt als slaapplaats dient voor het kind tot 12 jaar, een open keuken, een eethoek, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Aan de zijkant is een grote veranda met uitzicht over de omgeving en de zee.

Schoonmaak is dagelijks, handdoeken/bedlinnenwissel is om de andere dag, er is televisie, wifi en een kluisje.

Naar het strand is het 600 meter, de dichtstbijzijnde taverne is op 400 meter en naar Chorio is het 2,5 kilometer. Op het strand is ook een bar voor een snack of een lichte maaltijd.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Alikaki op de kaart

Autohuur

Op Kimolos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen
Aliki
Kimolos

Prijzen Huize Alikaki

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht
  • Exclusief bootovertocht, indicatieprijs van € 14 tot € 21. Ter plaatse te betalen.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten