Home > Vakanties > Appartementen > Kimolos > Psathi Blue

Psathi Blue

Psathi Blue is de verzamelnaam van twee gerenoveerde dorpswoningen, die voorzien zijn van alle gemakken zonder dat de authentieke sfeer verloren is gegaan. Ze liggen beide bij de haven op verschillende locaties. U voelt zich hier direct thuis als u over de drempel stapt. Geniet van het dorpse leven in alle rust dichtbij het strand.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Dorpse sfeer
Comfortabel
Psathi Blue Alfa is geschikt voor 2 personen. Het is de woning aan het einde van een pad dat van de haven naar de rand van Psathi loopt. Aan het begin van dit trapstraatje ligt de andere woning. Alfa is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een woonkamer met zithoek, mogelijkheid om koffie of thee te zetten, een badkamer met douche en toilet. De slaapkamer met een tweepersoonsbed is in een ander gebouw dat via het terras bereikbaar is. Op dit met doek overdekte terras is een zithoek gemaakt. Aan de voorzijde is een balkon.

Psathi Blue Beta is geschikt voor 2 tot 3 personen en ligt aan het begin van het trapstraatje, direct aan het strand van Psathi. Het is al even comfortabel in gericht als de twee overige woningen. Beta ligt ook op de eerste verdieping en heeft een tweepersoonsbed, een sofa die tevens dient als slaapplaats voor de eventuele derde persoon, een kitchenette, een eethoek, een badkamer met douche en toilet en aan de voorzijde een balkon met uitzicht top het strand. Op het dak is een groot terras dat uitzicht heeft over de hele baai en Psathi.

De schoonmaak is dagelijks en de handdoeken/bedlinnenwissel is om de andere dag, airconditioning is inclusief en er is televisie, wifi en een kluisje in beide woningen aanwezig.

Het strand is direct voor de deur, op het strand is een kafeníon, twee tavernes en een winkeltje. Naar Chóra met meerdere tavernes en winkels is het 950 meter.

Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Psathi Blue op de kaart

Autohuur

Op Kimolos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen
Psathi
Kimolos

Prijzen Psathi Blue

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Exclusief bootovertocht, indicatieprijs van € 14 tot € 21. Ter plaatse te betalen.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten