Precies halverwege de haven van Psathi en Chorio ligt Toffee. Zo zoet als dit klinkt, zo zijn de twee studio’s en twee appartementen ook: de sfeer is subliem en de gastvrijheid van de eigenaresse hartverwarmend.

De studio’s dragen elk een naam van een van de Nereïden. Het Griekse woord ‘Toffee’ betekent overigens niet wat u misschien denkt dat het is. Het staat voor het witte gesteente dat de vulkaanuitbarsting ooit heeft achtergelaten en is een knipoog naar de witte stranden op het eiland.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Gastvrij
Rustig gelegen
Thoi is een studio en geschikt voor 2 personen en ligt op de begane grond, die via een trap bereikbaar is. Het beschikt over een tweepersoonsbed, een badkamer met douche en toilet en een veranda aan de voorzijde.

Aktea is geschikt voor 2 personen en 2 kinderen tot 12 jaar. Het ligt op de eerste verdieping en beschikt over een woonkamer met een sofa die uitgeklapt als slaapplaats dient voor eventueel twee kinderen, een kitchenette, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche en toilet en een grote veranda met uitzicht over Psathi en de zee.

Galini is geschikt voor 2 personen en 2 kinderen tot 12 jaar. Het ligt naast Aktea en beschikt ook over een woonkamer met een sofa die uitgeklapt als slaapplaats dient voor eventueel twee kinderen, een kitchenette, een eethoek, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche en toilet en een grote veranda met uitzicht over Psathi en de zee.

Pasithea is de studio op de bovenste verdieping en is geschikt voor 2 personen. Het grote dakterras met loungebed heeft uitzicht naar de zee. De studio beschikt over een tweepersoonsbed, een kitchenette, een eethoek en een badkamer met douche en toilet.

De schoonmaak is dagelijks en de handdoeken/bedlinnenwissel is om de andere dag. Er is airconditioning die bij de prijs is inbegrepen, televisie, wifi en het ontbijt is inclusief en wordt geserveerd op het terras bij de receptie op de begane grond.

Naar Psathi en het strand is het 300 meter en naar Chorio is het 450 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Toffee op de kaart

Autohuur

Op Kimolos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen
Psathi
Kimolos

Prijzen Toffee

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

Inclusief ontbijtInclusief ontbijt

Bij deze vakantie is het ontbijt inbegrepen.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Exclusief bootovertocht, indicatieprijs van € 14 tot € 21. Ter plaatse te betalen.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten