Home > Vakanties > Appartementen > Kythira > Huize Evangelia

Huize Evangelia

Huize Evangelia ligt tegen de helling van het gemoedelijke Agia Pelagia. De woning is vernoemd naar de oma van de eigenaresse. Er zijn twee gebouwen met in het linkergebouw twee appartementen en in het andere gebouw vijf appartementen, verdeeld over twee verdiepingen, en een van de appartementen wordt door de eigenaresse bewoond. Zo is zij altijd in de buurt en doet ze er alles aan om het haar gasten naar hun zin te maken. Het geheel is ruim opgezet met terrassen en trapjes rondom. De ligging op de heuvel voorziet de balkons van prachtig uitzicht over het dorp en de zee. Vroeg opstaan wordt beloond met een mooie zonsopgang.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Centrale ligging
Prachtig uitzicht
De appartementen liggen verspreid over twee gebouwen die elk uit twee verdiepingen bestaan. Ze zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en beschikken over een woonkamer met kitchenette en eethoek. De sofa biedt uitgeschoven slaapplaats aan de eventuele derde en vierde persoon. Het slaapgedeelte is door een boog gescheiden van de woonkamer en hier staan twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft douche en toilet. De appartementen beschikken over een groot balkon/terras met zeezicht. Binnen heerst de typische sfeer van Kythira.

Schoonmaak en wisseling van bedlinnen is twee keer per week en de handdoeken worden driemaal per week gewisseld.

Huize Evangelia beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, en televisie.

Het centrum van Agia Pelagia met enkele tavernes en winkeltjes ligt op 150 meter en ook het strand vindt u daar, op 150 meter afstand.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Huize Evangelia 360 graden

Huize Evangelia op de kaart

Autohuur

Op Kythira bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk
Agia Pelagia
Kythira

Prijzen Huize Evangelia

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Het is ook mogelijk om op Athene of Kalamata te vliegen en (eventueel met een overnachting) met de auto naar Kythira te rijden. Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten