Home > Vakanties > Appartementen > Kythnos > Huize Filoxenia

Huize Filoxenia

Huize Filoxenia is gelegen aan het plein aan de rand van het centrum van Chóra. De gastvrije eigenaresse mevrouw Ekatheríni zwaait hier het scepter. Zij ontvangt haar gasten met veel plezier en de authentieke sfeer is zichtbaar in de inrichting. Er is een kleine receptie en er zijn negen woningen verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Authentiek
Gastvrij
De studio’s (2 p) hebben een kitchenette, een eethoek, een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche en toilet en een balkon of terras.

De studio’s (2-3 p) hebben een kitchenette, een eethoek, drie eenpersoonsbedden, een badkamer douche en toilet en een balkon of terras.

Er is een appartement (2-5 p) op de eerste verdieping en heeft een woonkamer met sofabank met onderschuifbed voor de eventuele derde en vierde persoon, open keuken, slaapkamer tweepersoonsbed en eenpersoonsbed, badkamer bad en toilet en een ruim balkon met uitzicht op het dorpsplein.

Schoonmaak dagelijks, handdoeken/bedlinnenwissel 2x per week, airconditioning (inclusief), televisie en er is wifi in de tuin/terras.

Dorp met tavernes en winkels direct en het dichtstbijzijnde strand is 6 kilometer verwijderd.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Filoxenia op de kaart

Autohuur

Op Kythnos bieden wij vakanties aan inclusief een huurauto. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen
Chora
Kythnos

Prijzen Huize Filoxenia

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten