Home > Vakanties > Appartementen > Lesbos > Huize Michaela

Huize Michaela

Nog onder de indruk van de eerste aanblik op Molivos, ziet u de afslag naar Huize Michaela. Rustig gelegen, direct aan het strand van Molivos, op een ruim stuk grond. In totaal zijn er vijf appartementen die geschakeld gebouwd zijn. Hierdoor bieden alle balkons zijzeezicht. De woningen zijn sfeervol en met smaak ingericht. In 2022 is een zwembad met terras aangelegd aan de zeezijde van de woning.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Aan het strand
Comfortabel
Iedere woning is bereikbaar via een trap en is geschikt voor 2 tot 4 personen. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een ruim terras met comfortabele stoelen en een tafel. Zo kan men hier genieten van zowel het uitzicht op de zee als van een blik op Molivos. Zeker ’s avonds is dit uitzicht prachtig als de Kastro verlicht wordt en als een kroon op de top van de heuvel ligt.

De woningen beschikken over een woongedeelte waar een zithoek met sofa staat die uitgeklapt tevens als slaapplaats dient voor de eventuele derde en vierde persoon. Een uitgebreide keukenhoek en een eethoek zijn tevens in deze woning aanwezig. In het slaapgedeelte, dat deels is afgescheiden van het woongedeelte, staat een tweepersoonsbed. Openslaande deuren leiden naar het balkon aan de achterzijde. De badkamer beschikt over een bad en toilet. In Huize Michaéla kan men gebruik maken van de aanwezige airconditioning, die is inbegrepen bij de prijs. Tevens is er een televisie en wifi in de appartementen aanwezig.

De schoonmaak van Huize Michaela vindt drie keer per week plaats. De handdoeken en het linnengoed worden dan tevens vervangen.

Huize Michaela is ruim opgezet en grenst direct aan het strand. Tussen de woningen en de zee is een overdekt terras met stoelen. De dichtstbijzijnde minimarkt is op 350 meter afstand. De afstand naar Molivos is 650 meter en via het strand is het in 10 minuten lopen te bereiken. De bushalte is aan het begin van Molivos.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Huize Michaela 360 graden

Huize Michaela op de kaart

Autohuur

Op Lesbos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Lesbos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Molivos
Lesbos

Prijzen Huize Michaela

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 8 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 20 kg voor € 48, 30 kg voor € 68.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten