Home > Vakanties > Appartementen > Samos > Huize Despina

Huize Despina

Huize Despina is gelegen aan een rustig straatje in een woonwijk, tussen de Grieken. Er zijn zeven studio's, verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond is via enkele treden bereikbaar. De gezellige drukte van de kade en het plein van Ireon liggen op loopafstand. Er is een receptie, waar de eigenaren Nikos en Despina dagelijks in de ochtenduren aanwezig zijn.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Tussen de Grieken
Gastvrij verblijf
De studio’s A zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en liggen op de begane grond en de eerste verdieping. In de woonkamer is een kitchenette, een eethoek en een sofabank, die als slaapplaats dient voor de eventuele derde persoon. Het slaapgedeelte bereikt u via een doorgang langs de badkamer met douche en toilet, en heeft twee eenpersoonsbedden en openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde.

Een van de studio’s is geschikt voor 2 tot 4 personen, studio B, en ligt op de begane grond. Ook deze studio beschikt over een zitgedeelte met kitchenette, eethoek en een sofabank die als slaapplaats dient voor een eventuele vierde persoon. Het slaapgedeelte beschikt over twee eenpersoonsbedden en op een verhoging staat een sofabank die dient als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Het ruime balkon van deze studio grenst aan het zitgedeelte en bevindt zich aan de andere kant.

Huize Despina beschikt over wifi bij de receptie en alle studio’s hebben een televisie en airconditioning (beschikbaar tussen 13.00 en 07.00 uur), die niet bij de prijs is inbegrepen. De schoonmaak en de wisseling van het linnengoed en de handdoeken vinden driemaal per week plaats.

De afstand naar het plein met tavernes, de boulevard en een bushalte is 150 meter. Hier vindt u tevens diverse minimarkten. Het Polykrates-strand ligt op 200 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Despina op de kaart

Autohuur

Op Samos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Samos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Ireon
Samos

Prijzen Huize Despina

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Op 16 september 2024 heeft u de mogelijkheid om een 13-daags pakket te boeken. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Bij deze vakantie krijgen alle kinderen tot 12 jaar op reguliere prijzen 20% kinderkorting. Deze korting wordt pas na het afronden van de online boeking voor u berekend.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten