Home > Vakanties > Appartementen > Samos > Huize Green Hill

Huize Green Hill

Huize Green Hill is gelegen aan een deels hellende weg achter de hoofdstraat. Tussen de huizen van de bewoners van het dorp Kokkari. Er zijn een aantal studio’s en appartementen waarvan Ross Holidays de twee appartementen op de bovenste verdieping van het nieuwe gebouw heeft gecontracteerd. Vanaf Green Hill leiden smalle straatjes, langs de huize met de voor Kokkari typerende, overhangende erkers, naar de haven. Op bepaalde plekken kan men de haven en een strandje ook via traptreden bereiken.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Mooie ligging
Sfeervol
Het appartement aan de voorzijde van Huize Green Hill, type A, is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het is gezellig ingericht en heeft een woonkamer met eethoek en een kitchenette. Tevens staat hier een sofabank die uitgeschoven een slaapplaats biedt voor de eventuele derde en vierde persoon. De woonkamer heeft twee balkons waarvan een met riant uitzicht over Kokkari, de bergen en de zee op de achtergrond en de ander met uitzicht op de tuin en omliggende huizen. De badkamer beschikt over douche en toilet. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Aan deze kamer grenst een balkon met uitzicht over Kokkari en deels zijzeezicht.

Het andere appartement aan de zijkant van het complex, type B is gelijk aan type A. Het heeft echter een klein balkon met zitje met uitzicht op de tuin, omliggende huizen en achterliggende berglandschap. Er is airconditioning aanwezig die niet bij de prijs is inbegrepen, televisie en WiFi.

Er wordt drie keer per week schoongemaakt en dan worden tevens bedlinnen en handdoeken verwisseld.

De haven van Kokkari met diverse tavernes en winkels ligt op 200 meter afstand van Huize Green Hill en het dichtstbijzijnde strand is op 250 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Video van Huize Green Hill

Bekijk Green Hill 360 graden

Huize Green Hill op de kaart

Autohuur

Op Samos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Samos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Kokkari
Samos

Prijzen Huize Green Hill

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten