Home > Vakanties > Appartementen > Skopelos > Ageri studio's

Ageri studio's

Tussen Skopelos-stad en Stafilos liggen Ageri Studios. Het bestaat uit een aantal studio’s en appartementen, verdeeld over twee gebouwen die aan het zwembad gelegen zijn. De gebouwen worden omringd door een verzorgde tuin. Het voorste gebouw herbergt alleen studio’s, terwijl het tweede gebouw erachter ligt en zowel enkele studio’s als appartementen bevat.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
De studio’s zijn geschikt voor 2 personen en zijn kleurrijk gedecoreerd. De studio’s zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Er staan twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed en er is een kitchenette in een met een boog afgescheiden ruimte met een eethoek. De badkamer beschikt over een douche en toilet en er is een terras of een balkon. De studio’s in het achterste gebouw hebben uitzicht op de tuin. Die in het eerste gebouw hebben het balkon of terras aan de voorzijde. De ingang van de studio’s op de begane grond van het eerste gebouw ligt enkele treden lager, door de ligging tegen de heuvel.

De schoonmaak en de wisseling van het bedlinnen en de handdoeken is twee keer in de week. Er is airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, wifi en televisie aanwezig in de studio’s. In de goed verzorgde tuin is een zwembad met apart kinderbadje en rondom een terras met enkele ligbedden. Er is een kiosk waar drankjes en een lichte snack verkrijgbaar zijn en er is een barbecue voor algemeen gebruik.

Er is een supermarkt op 250 meter en de dichtstbijzijnde taverne is op 500 meter afstand van Ageri Studios. Naar Skopelos-stad is het 1700 meter en naar het strand van Stafilos 2500 meter. Een bushalte is op 200 meter afstand. Er is een regelmatige busverbinding die de dorpen van het eiland met elkaar verbindt.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Ageri studio's op de kaart

Autohuur

Op Skopelos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Skopelos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Stafilos
Skopelos

Prijzen Ageri studio's

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Inclusief hotelovernachting in Volos op de eerste en voorlaatste dag.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten