Home > Vakanties > Appartementen > Skopelos > Huize Liofoto

Huize Liofoto

Indien u de fraaie route tussen Skopelos-stad en Stafilos volgt, ziet u Huize Liofoto al liggen. Door de ligging tegen de heuvel heeft het vanaf de balkons een prachtig uitzicht over de groene omgeving. De eigenaresse heeft haar best gedaan hier een gezellig verblijf van te maken. Zij is in de buurt om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Bij de ingang van de tuin is een kleine receptie waar tevens een kopje Griekse koffie gedronken kan worden.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Weids uitzicht
Zwembad
De twee gebouwen bevatten enkele studio’s verdeeld over twee verdiepingen. Alle balkons kijken naar de voorzijde waardoor er altijd van het weidse uitzicht genoten kan worden. De studio’s zijn ruim van opzet en bieden plaats aan 2 of 2 tot 3 personen. Ze beschikken over een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een kitchenette. Enkele studio’s hebben een extra bed voor de eventuele derde persoon, terwijl andere studio’s een tafel met twee stoelen hebben. De badkamers beschikken over een douche en een toilet. Er is een balkon met een zitje om te genieten van het uitzicht.

Er is airconditioning aanwezig, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. Schoonmaak en wisseling van bedlinnen en handdoeken is tweemaal in de week. Aan de voorzijde is een zwembad met rondom enkele ligbedden waar het genieten is van het uitzicht op de landelijke omgeving.

Een supermarkt is op 100 meter afstand, Skopelos-stad is bereikbaar op 1200 meter terwijl de eerste taverne op 800 meter aanwezig is. Het dichtstbijzijnde strand is op 1300 meter.

Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Liofoto op de kaart

Autohuur

Op Skopelos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Skopelos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Skopelos-stad
Skopelos

Prijzen Huize Liofoto

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Inclusief hotelovernachting in Volos op de eerste en voorlaatste dag.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten