Home > Vakanties > Appartementen > Skyros > Huize Pegasos

Huize Pegasos

Huize Pegasos grenst met de tuin aan het strand van Acherounes. Ross Holidays heeft de beschikking over een studio en een appartement, beide op de eerste verdieping gelegen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Traditioneel
Aan het strand
De studio is geschikt voor 2 personen en beschikt over een tweepersoonsbed, eethoek en een sofabank, die als slaapplaats dient voor de eventuele derde persoon (kind). De keuken is door middel van een eetbar van de woonkamer afgescheiden. De badkamer heeft een zitbad en toilet. Er is een balkon met zitje en uitzicht over de baai van Acherounes.

Het appartement is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De woonkeuken met eethoek is door middel van een bar afgescheiden van de woonkamer. Een trap leidt naar een open sofa met twee lage eenpersoonsbedden. De slaapkamer met tweepersoonsbed heeft een balkon met zeezicht. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

Huize Pegasos beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. Schoonmaak en wisseling van linnengoed en handdoeken zijn twee keer per week.

Op het strand zijn twee tavernes. Een minimarkt is op anderhalve kilometer in Linaria.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Pegasos op de kaart

Autohuur

Op Skyros bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen

Wandelen

Skyros kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Acherounes
Skyros

Prijzen Huize Pegasos

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten