Home > Vakanties > Appartementen > Skyros > Studio Anna

Studio Anna

Op de bovenverdieping van Anna bevindt zich een studio met balkons rondom. Deze prachtige studio op de bovenetage is geschikt voor 2 personen. Beneden woont, in de zomermaanden, de familie van de eigenares, die zelf ook altijd in de buurt is om uw verblijf hier zo aangenaam mogelijk te maken.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Uitzicht naar alle kanten
Rustig gelegen
Kiest u voor een verblijf in Studio Anna dan wordt u getrakteerd op een schilderachtig uitzicht over zee. Het royale, overdekte balkon aan de zijkant heeft een houten tafel met gemakkelijke stoelen. Dit balkon staat tevens in verbinding met het balkon aan de voorkant. Bovendien is er aan de andere zijde van het huis een ruim balkon waar u lekker van het zonnetje kunt genieten.

De inrichting van de studio is comfortabel. In de ruimte staat een tweepersoonsbed en een sofabank. Er is een open keuken met eethoek. De badkamer beschikt over douche en toilet. De studio heeft airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. Schoonmaak en verwisseling van de handdoeken en het linnengoed vinden tweemaal per week plaats.

Voor een verfrissende duik in de heldere zee hoeft u slechts het straatje over te steken. Aan deze baai vindt u eveneens twee traditionele vistavernes. Voor de boodschappen is de dichtstbijzijnde mogelijkheid Linaria op anderhalve kilometer.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Studio Anna op de kaart

Autohuur

Op Skyros bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen

Wandelen

Skyros kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Acherounes
Skyros

Prijzen Studio Anna

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten