Home > Vakanties > Appartementen > Thassos > Huize Plaka

Tevens direct aan zee gelegen is Huize Plaka. Vanaf de weg komt men via de gezellige entree op het gemeenschappelijke terras waar men ook terecht kan voor een drankje. Vanaf hier kan met het strand bereiken waar tevens enkele ligbedden en parasols voor u staan.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Direct aan zee
Huiselijke sfeer
Ross Holidays beschikt in Huize Plaka over twee studio’s en een appartement. Door de ligging tegen de kustlijn zijn ze bereikbaar via enkele treden en zijn de balkons aan de zeezijde op de eerste verdieping.

De studio’s zijn op de beide hoeken gelegen en geschikt voor 2 tot 3 personen en hebben een kitchenette, een eethoek en twee eenpersoonsbedden. De sofa biedt uitgeklapt slaapplaats aan de eventuele derde persoon. De badkamer beschikt over douche en toilet. Vanaf het balkon met zitje heeft u een schitterend uitzicht op zee. Een studio heeft aan de voorkant bij de entree een zitje en de andere studio heeft aan de zijkant een terras met zitje.

Tussen de twee studio’s bevindt zich het appartement dat geschikt is voor 2 tot 4 personen. In de woonkamer is een zithoek, een kitchenette met eethoek en een sofa. Tevens staat hier een stapelbed voor twee personen. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en openslaande deuren naar het balkon met zitje vanwaar u een fantastisch uitzicht op zee heeft. De badkamer heeft een douche en een toilet. Bij de entree is eveneens een zitje.

Huize Plaka beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi.

Er wordt driemaal per week schoongemaakt, dan vindt ook de wisseling van de handdoeken plaats. Het bedlinnen wordt twee keer in de week verwisseld.

De afstand tot de eerste taverne is ongeveer 500 meter en naar de haven van Skala Kallirachi met meerdere tavernes en minimarkten is het circa 2 kilometer.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Plaka op de kaart

Autohuur

Op Thassos zit een auto inbegrepen in de prijs. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Het is ook mogelijk om uw auto te upgraden. Maak uw keuze uit verschillende categorieën via de onderstaande link en trek er op uit.

Bekijk de upgradeprijzen

Wandelen

Thassos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Skala Kallirachi
Thassos

Prijzen Huize Plaka

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Exclusief bootovertocht, indicatieprijs van € 30 tot € 33. Ter plaatse te betalen.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten