Home > Vakanties > Appartementen > Thassos > Huize Thalassorama

Huize Thalassorama

Pal tegenover het lager gelegen Atspas-strand in Skala Maries ligt Huize Thalassorama. Ross Holidays heeft hier de beschikking over de drie studio’s op de eerste verdieping. Ze zijn comfortabel ingericht.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Mooi uitzicht
Groot balkon


De studio’s zijn geschikt voor 2 personen en beschikken over een kitchenette met eethoek, twee eenpersoonsbedden en een badkamer met toilet en douche. Vanaf het ruime balkon met zitje heeft u uitzicht op de bergen en op de baai schuin voor u.

Huize Thalassorama beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi.

De schoonmaak en wisseling van handdoeken gebeuren drie keer in de week en het bedlinnen wordt tweemaal per week verwisseld.

Voor een duik in zee hoeft u niet ver te lopen. Het Atspas-strand ligt heuvelafwaarts via de langslopende weg, op slechts 150 meter. De minimarkt op de begane grond is alleen in het hoogseizoen geopend. Daarbuiten kunt u terecht in de haven van Skala Maries voor de boodschappen en enkele tavernes, op ongeveer 600 meter afstand.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Thalassorama op de kaart

Autohuur

Op Thassos zit een auto inbegrepen in de prijs. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Het is ook mogelijk om uw auto te upgraden. Maak uw keuze uit verschillende categorieën via de onderstaande link en trek er op uit.

Bekijk de upgradeprijzen

Wandelen

Thassos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Skala Maries
Thassos

Prijzen Huize Thalassorama

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Exclusief bootovertocht, indicatieprijs van € 30 tot € 33. Ter plaatse te betalen.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten