Home > Vakanties > Appartementen > Tinos > Albatross Apartments

Albatross Apartments

Een van de fraaie stranden na de stad is dat van Agios Sostis. Een verzameling van huizen, een taverne en het strand. Alle basis ingrediënten voor een goede vakantie zijn aanwezig. De eigenaren van Albatross Apartments maken dit alleen maar beter. Zij zijn gastvrij en verwennen hun gasten die bij hen verblijven. Dit alles is omgeven door een goed onderhouden tuin. Eigenaresse Georgia en haar man wonen in de zomermaanden bij de appartementen zodat zij hun gasten steeds van dienst kunnen zijn.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Gastvrije eigenaren
Bijzondere accommodatie
Er is een studio en vier appartementen. Elk met een eigen naam en sfeer. De appartementen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Door de ligging tegen een helling zijn Sophie’s, Callista en Venus aan de achterzijde begane grond, terwijl het terras/balkon op de eerste verdieping is.

Sophie’s is de studio en biedt plaats aan 2 tot 4 personen. In de woonkamer staan twee gemetselde banken die tevens dienst doen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon. De open keuken heeft een eethoek. Het door een laag muurtje afgescheiden slaapgedeelte heeft een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over douche en toilet. Het grote terras heeft een zitje en biedt uitzicht op de zee.

In Callista kunnen 2 tot 4 personen (inclusief een kind) logeren. De woonkamer heeft twee gemetselde banken die tevens als slaapplaats dienen voor de eventuele derde en vierde persoon. Er is een open keuken en een eethoek. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en toilet. Het balkon heeft ook hier een zitje en uitzicht op zee.

Venus is geschikt voor 2 tot 4 personen. De woonkamer heeft een open keuken, een eethoek en een gemetselde sofabank die slaapplaats biedt voor de eventuele derde persoon en een tweede sofa die slaapplaats biedt aan de eventuele vierde persoon (kind). De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over douche en een toilet. Dit appartement heeft twee grote veranda’s waarvan een op de tuin uitkijkt en zijzeezicht heeft en een terras dat uitkijkt op het eiland Dilos en de zee. Uiteraard is er een zitje om van dit alles te genieten.

De twee volgende appartementen zijn gelegen op de begane grond.

Dossinia is tevens geschikt voor 2 tot 4 personen. De woonkamer met twee gemetselde sofabanken wordt door een boog gescheiden van de kitchenette met eethoek. De sofabanken bieden een slaapplaats aan de eventuele derde en vierde persoon. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en toilet. Vanaf het terras met zitje is er uitzicht over de tuin en achterliggende zee.

Robert ’s biedt ruimte aan 4 tot 5 personen. De woonkamer beschikt over een gemetseld sofabed die slaapplaats biedt aan de eventuele vijfde persoon, een kitchenette en eethoek. Dit appartement heeft twee slaapkamers, waarvan een twee eenpersoonsbedden heeft en de ander een tweepersoonsbed. In de badkamer is een douche en toilet. Vanaf het ruimte terras met zitje heeft u een prachtig uitzicht over de tuin en achterliggende zee.

In alle types is een televisie en er is airconditioning aanwezig, die bij de prijs is inbegrepen. Albatross Apartments beschikt over wifi.

De schoonmaak is dagelijks en wisseling van bedlinnen en handdoeken iedere drie dagen.

Via een voetpad met treden is het ongeveer 50 meter naar het strand. Op het strand is een kleine taverne. Na 300 meter via het strand is de eerste minimarkt en nog enkele meters verder is nog een taverne. Een bushalte is op 450 meter afstand.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Albatross Apartments op de kaart

Autohuur

Op Tinos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen
Agios Sostis
Tinos

Prijzen Albatross Apartments

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten