Home > Vakanties > Hotels > Ithaki > Hotel Omirikon

Hotel Omirikon

Hotel Omirikon is gelegen aan de baai van Vathi. Het is een comfortabel hotel, waarvan alle studio's en suites sfeervol zijn ingericht en uitkijken over de baai.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Sfeervol
Mooie ligging
De studio's voor 2 tot 3 personen zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. In de ruime kamer staat een tweepersoonsbed, een zithoek waarvan de bank tevens uitgeklapt kan worden als slaapplaats voor de eventuele derde persoon, een kitchenette en een eethoek. In de badkamer is een douche en een toilet. Op het balkon staat een zitje en van hieruit is er een mooi uitzicht op de baai. Sommige studio's hebben een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden enigszins gescheiden van het woongedeelte.

De suites zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en al even comfortabel ingericht. Ze beschikken over een woonkamer met zithoek waarvan de banken uitgeklapt kunnen worden tot een slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon, kitchenette, eethoek en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Het ruime balkon heeft hetzelfde mooie uitzicht over de baai. Uiteraard ontbreekt een zitje hier niet.

Hotel Omirikon beschikt over wifi, er is een televisie en airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. Er wordt dagelijks schoongemaakt en dan worden tevens de handdoeken vervangen. Het bedlinnen wisselt men om de drie dagen. Op de begane grond is een receptie met gezellige zitruimte. Tevens staat er op het terras op de begane grond een jacuzzi met enkele zitjes er omheen.

Het is gelegen aan de rand van Vathi en op 1000 meter afstand is het strand.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Hotel Omirikon op de kaart

Autohuur

Op Ithaki bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Ithaki kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Vathi
Ithaki

Prijzen Hotel Omirikon

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten