Kamelia Villa's

Kamélia Villa’s bestaat uit twee geschakelde en twee vrijstaande woningen die gezamenlijk gebruik maken van het zwembad. Ze zijn gelegen aan de rand van Vótsi. Heuvelafwaarts neemt het tien minuten om bij de baai en het strand te komen. Door de ligging op de heuvel hebben de villa’s mooi uitzicht, waarbij de vrijstaande villa’s vooraan liggen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
De halfvrijstaande villa’s zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Er is een woonkamer met een zithoek, een open keuken, een eethoek en een door een boog gescheiden slaapkamer met een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over douche en toilet. De trap naar boven leidt naar de slaapkamer waar zich twee eenpersoonsbedden bevinden. Aan de voorzijde van de geschakelde villa's is een veranda.

De vrijstaande villa’s zijn ook geschikt voor 2 tot 4 personen. Ook hier een woonkamer met een zithoek, een open keuken en een eethoek. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Er is een terras dat grenst aan het zwembadterras. Deze twee villa’s kunnen gebruik maken van een gezamenlijke barbecue.

Er is een zwembad voor de vier villa’s met rondom een terras met ligbedden en parasols.

De schoonmaak en de wisseling van handdoeken en bedlinnen is twee keer in de week.

Vótsi met enkele tavernes, een minimarkt en het strand is 10 minuten lopen van de villa verwijderd.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Kamelia Villa's op de kaart

Autohuur

Op Alonissos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Alonissos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Votsi
Alonissos

Prijzen Kamelia Villa's

info_outline Reguliere prijzen worden exclusief kortingen getoond.
Klik op een prijs om uw voordeel te zien en te boeken

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

  • Inclusief 10 kg handbagage
  • Exclusief € 30 boekingskosten en verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief toeristenbelasting. Prijzen zijn onder voorbehoud, voor de meest actuele prijs klikt u op de prijsbutton.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord