Huis Rodi

De eigenaar Achilléas en zijn vrouw Doris zijn tevens de lokale vertegenwoordiger voor Ross Holidays. Zij hebben met zorg een huisje gebouwd naast hun eigen woning en zij zijn uw buren. Zo is een verblijf tussen en met de Grieken voor de gasten van Ross Holidays mogelijk geworden.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Knus
Mooie tuin
Huis Rodi is gelegen tegen de hellingen van Molivos. De woning is geschikt voor 2 tot 3 personen. Er is een sfeervolle woonkamer waarin een zithoek met een sofa die dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. De open keuken en eethoek zorgen voor een comfortabel verblijf. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en toilet. Het ruime terras aan de voorzijde van de woning biedt een riant uitzicht over de omgeving, als het ware de achterkant van Molivos. Aan deze zijde is tevens een begroeide tuin met een grasveld. Aan de woonkamer grenst een balkon. Uiteraard ontbreekt een zitje niet. Er is airconditioning aanwezig, die niet is inbegrepen bij de prijs. Tevens beschikt Huis Rodi over een televisie en wifi.

De schoonmaak en de wisseling van het bedlinnen gebeuren tweemaal per week. De handdoeken worden drie keer in de week gewisseld.

Deze woning is gelegen aan de rand van Molivos. De minimarkt ligt op 300 meter afstand, de eerste taverne op 600 meter afstand en het strand is op 700 meter afstand.

Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Huis Rodi 360 graden

Huis Rodi op de kaart

Autohuur

Op Lesbos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Lesbos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Molivos
Lesbos

Prijzen Huis Rodi

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 8 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 20 kg voor € 48, 30 kg voor € 68.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten