De eigenaar heeft dit oude huisje omgetoverd tot een knus verblijf. In een landelijke omgeving, aan de andere kant van de baai waaraan de haven van Skopelos-stad gelegen is. Hier wordt u wakker met de witte huisjes van Skopelos-stad en het klooster in de haven, fel afstekend in kleur tegen de prachtig blauwe zee in uw vizier. Als dat geen vakantie is, weten wij het ook niet meer.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Knus
Landelijk en toch centraal
Deze woning is geschikt voor 2 personen. Er is een buitenkeuken met eettafel, en binnen is een badkamer met douche en toilet en op de verdieping is een open slaapkamer met een tweepersoonsbed. Voor de slaapkamer is een kleine, ongemeubileerde veranda. De buitenkeuken grenst aan een tuin waar ligbedden staan zodat u heerlijk kunt genieten van de zon. Ondanks dat het huisje oud oogt, is de keuken voorzien van alle moderne gemakken. In de biologische tuin groeien enkele groenten die u mag gebruiken voor het bereiden van een Griekse salade.

De schoonmaak, bedlinnenwissel en handdoekenwissel is 1x per week. Er is wifi en airco aanwezig die bij de prijs is inbegrepen.

Het strand van Skopelos-stad is op 600 meter afstand en de eerste taverne bevindt zich ook op 600 meter. De haven met een grote keuze aan tavernes en winkels is op 10 minuten loopafstand.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huis Iskios op de kaart

Autohuur

Op Skopelos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Skopelos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Skopelos-stad
Skopelos

Prijzen Huis Iskios

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Inclusief hotelovernachting in Volos op de eerste en voorlaatste dag.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten