Huize Dopia

Vasilikos, Zakynthos

De eigenaren van een boomgaard van 70 hectare hebben tussen de olijfbomen en pijnbomen een aantal cottages neergezet. Naast deze cottages hebben zij nog een aantal vrijstaande woningen gebouwd. Ross Holidays heeft de beschikking over Huize Dópia. Dit betekent lokaal, uit de streek, van hier.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Tussen de olijfbomen
Vrijstaand
De woning (2 p plus 1 kind) is vrijstaand en is gelegen midden in de boomgaard. Het beschikt over een sfeervolle woonkamer met decoratieve open haard, een zithoek waarvan de sofa als slaapplaats dient voor het kind (tot 12 jaar), open keuken met afwasmachine, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche, toilet en een wasmachine. Om het huisje is een tuin en er is een terras.

Schoonmaak en handdoekenwissel 3x per week, bedlinnenwissel 2x per week, airconditioning inclusief (slaapkamer) en wifi. Er zijn twee ligbedden beschikbaar en er is een buitendouche.

De dichtstbijzijnde minimarkt ligt op 250 meter en een taverne op 100 meter afstand. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer een kilometer.

Bekijk Huize Dopia 360 graden

Huize Dopia op de kaart

Autohuur

Op Zakynthos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Zakynthos leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk

Prijzen Huize Dopia

info_outline Reguliere prijzen worden exclusief kortingen getoond.
Klik op een prijs om uw voordeel te zien en te boeken

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord