Huize Elia

Angela en Dionysis Logothetis, eigenaren van de Logothétis Farm, hebben in hun boomgaard van 70 hectare tussen de olijfbomen en pijnbomen, een aantal cottages gebouwd. Huize Eliá en Huize Dópia liggen in de ene boomgaard, terwijl Huize Sykia dichterbij de boerderij met biologische producten gelegen is.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Vrijstaand
Knus
Huize Eliá is een vrijstaande woning en is geschikt voor 2 tot 3 personen. Het ligt samen met een aantal andere woningen midden in de olijfboomgaard. Het beschikt over een woonkamer met een open keuken, een zithoek waarvan de sofa dient als slaapplaats voor de eventuele derde persoon, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de badkamer heeft een douche en een toilet. Rondom Huize Elia is een tuin en hier staan twee ligbedden en er is een buitendouche.

Huize Eliá beschikt over wifi en airconditioning in de slaapkamer en is bij de prijs inbegrepen, een kleine vaatwasser en een wasmachine. De schoonmaak en handdoekenwissel vinden drie keer in de week plaats en de bedlinnenwissel twee keer.

Het dichtstbijzijnde strand ligt op 1 kilometer afstand, minimarkt op 250 meter, bakker op 300 meter, bushalte vindt u op 50 meter afstand evenals de eerste kafeneíon. Dichtstbijzijnde taverna ligt op ongeveer 100 meter afstand.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Video van Huize Elia

Bekijk Huize Elia 360 graden

Huize Elia op de kaart

Autohuur

Op Zakynthos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Zakynthos leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk
Vasilikos
Zakynthos

Prijzen Huize Elia

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten